Lad Google Earth få adgang til din lokation

Hvis du lader Google Earth finde din placering via din enhed, kan du:

• Finde dig selv på globussen.
  • Få nem adgang til oplysninger om verden omkring dig.

Tip! Når du bruger placeringsregistreringsfunktionen og din placering ikke kan bestemmes helt nøjagtigt, angiver en stor blå cirkel det omtrentlige område, som Google Earth tror, du befinder dig i.

Giv Google Earth tilladelse til at finde din placering

1. Tryk på Indstillinger Appen Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Apps og meddelelser og så Appoplysninger og så Earth.
  3. Tryk på Tilladelser.
  4. Aktivér Placering for at lade Google Earth bruge din enheds placering.

Find dig selv på kloden

1. Åbn Google Earth Google Earth på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Min placering Min placering: Fra nederst til højre.

Skift placeringstilstand

Du kan ændre din placeringstilstand, så Google Earth altid kan finde din placering.

Tryk på Min placering Min placering: Fra nederst til højre for at skifte mellem placeringstilstande.

Tip! Med udgangspunkt i Min placering Min placering: Fra kan du tjekke, hvilken tilstand der er slået til:

• Til, opdaterer Min placering er slået til og opdaterer dynamisk
  • Fra, ikke synlig Min placering: Fra