Nämä ohjeet koskevat Google Earthin aiempia versioita. Tutustu uuden Google Earthin ohjeisiin.

Karttakuvien tallentaminen

Siirry suosikkipaikkoihisi Google Earth Prossa, määritä haluamasi näkymät ja tallenna kuva jokaisesta paikasta.

Kartan tallentaminen Google Earth Prossa

Kaikki näytöllä näkyvät rajat, paikannimet, kuvakkeet ja tiedot näkyvät myös karttakuvassa, jonka tallennat Google Earth Prossa.

Voit myös määrittää kuvan resoluution, lisätä selitteen ja valita kartalla olevan tekstin koon.

1. Avaa Google Earth Pro.
  2. Siirry haluamaasi paikkaan tai valitse vasemmasta sivupaneelista Paikat ja sitten Omat paikkamerkinnät ja kaksoisklikkaa haluamaasi paikkamerkitsintä tai kohdetta.
  3. Klikkaa yläreunan valikkopalkista Tiedosto ja sitten Tallenna ja sitten Tallenna kuva. Vaihtoehtoisesti voit klikata kartan yläpuolella olevasta kuvakepalkista Tallenna kuva Tallenna kuva.
  4. Klikkaa ylävalikosta Kartan asetukset.
  5. Jos olet jo tallentanut kartan asetukset tietokoneellesi, klikkaa Lataa.
  6. Voit myös määrittää uudet kartan asetukset.
  7. Valitse tallennettavat asiat.
  8. Muuta nimen, kuvauksen tai selitteen kokoa klikkaamalla Skaalaus-kohdan vieressä olevia nuolinäppäimiä.
  9. Klikkaa Tyyli-kohdan alapuolelta laatikkoa, jossa on mieleisesi värit.
  10. Klikkaa Tallenna.
  11. Vie hiiri kartan vasemmassa yläkulmassa olevan Nimetön kartta ‑tekstin päälle.
  12. Klikkaa Muokkaa Muuta. Nimeä kartta, kirjoita kartalle kuvaus ja määritä haluamasi selite.
  13. Kun olet lopettanut kartan tietojen muokkaamisen, klikkaa Tallenna kuva.