Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Muiden sovellusten käyttäminen tai jakaminen puhelun aikana

Voit käyttää puhelintasi ja jatkaa samalla Google Duo ‑videopuhelua pienessä ikkunassa kuva kuvassa ‑ominaisuuden avulla. Voit myös jakaa näyttösi, jos haluat näyttää kuvia ja videoita puhelun aikana.

Tärkeää: Nämä ominaisuudet ovat käytettävissä vain Android 8:lla ja sitä uudemmilla versioilla. Näin voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Kuva kuvassa ‑ominaisuuden käyttö puhelun aikana

1. Avaa Duo.
  2. Aloita videopuhelu.
  3. Napauta aloitusnäyttöpainiketta.
    • Jos puhelimen versio on Android 8.0 tai uudempi, Duo-puhelu ei keskeydy.
    • Jos laitteesi ei tue kuva kuvassa ‑ominaisuutta, video keskeytyy, mutta ääni kuuluu.

Pikkuruudun poistaminen

Kuva kuvassa suljetaan puhelun aikana, jos

• kaksoisnapautat kuva kuvassa ‑ikkunaa ja palaat koko näytön tilaan
  • lopetat puhelun
  • suljet kuva kuvassa ‑ikkunan napauttamalla Sulje Sulje
  • avaat toisen sovelluksen koko näytön tilassa. Videopuhelu jatkuu taustalla.

Kuva kuvassa ‑ominaisuuden poistaminen käytöstä Duosta

1. Avaa laitteen Asetukset.
  2. Napauta Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Lisäasetukset ja sitten Sovellusten erikoiskäyttö ja sitten Kuva kuvassa.
  3. Napauta Duo.
  4. Poista käytöstä Salli kuva kuvassa.

Näytön jakaminen

Tärkeää: Videokuvasi ei näy, kun jaat näyttösi. Voit jakaa näytön ainoastaan kahdenkeskisen puhelun aikana.

1. Avaa Google Duo Duo.
  2. Aloita videopuhelu.
  3. Valitse alareunasta Lisäasetukset Lisää ja sitten Näytön jakaminen Näytön jakaminen ja sitten Aloita nyt.
    • Puhelun toinen osapuoli voi hyväksyä tai hylätä näytön jakamispyynnön.
  4. Voit lopettaa näytön jakamisen napauttamalla Näytön jakaminen Näytön jakaminen.

Vinkki: Jos Näytön jakaminen Näytön jakaminen ‑kohtaa ei näy napauta LisääLisää ja avaa lisähallinta-asetukset pyyhkäisemällä vasemmalle.

Samsung S22-, S8- ja Pixel-laitteilla voit live-jakamisen avulla
  • valita ja avata sovelluksia
  • käyttää näytön jakamisen säätimiä.

Lue lisää live-jakamisesta.