Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Kontaktien etsiminen ja kutsuminen

Voit etsiä yhteystiedoissasi olevan henkilön Duosta. Voit lisätä henkilön, jos hän ei ole yhteystietoluettelossasi mutta käyttää Duoa. Jos käytät Duoa toisella laitteella, jolla on sama Google-tili, kontaktiesi yhteystiedot synkronoidaan kaikille laitteillesi.

Ennen kuin aloitat

Synkronoi yhteystiedot, jotta ne näkyvät Google Duossa. Voit milloin tahansa ottaa tämän pois päältä.

1. Avaa laitteen Asetukset.
  2. Hae hakusanalla Duo.
  3. Laita yhteystietojen käyttöoikeudet päälle tai pois päältä.

Vinkki: Voit myös poistaa pääsyn Google-tilisi yhteystietoihin. Jos poistat tilisi Duosta, et enää voi käyttää tiettyjä ominaisuuksia. Google Duo ei esimerkiksi enää ole käytettävissäsi useilla laitteilla.

Kontaktien etsiminen

1. Avaa Duo Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta yläreunan hakukenttää nähdäksesi kontaktiluettelon.
  3. Lisää haluamasi nimi tai puhelinnumero hakukenttään.

Jos et näe etsimääsi henkilöä, tarkista ensin seuraavat asiat:

Henkilön kutsuminen Google Duoon

Jos joku kontakteistasi ei käytä Duoa, voit pyytää häntä lataamaan sovelluksen, jotta voitte soittaa videopuheluita toisillenne.

1. Avaa Duo Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta yläreunan hakukenttää nähdäksesi kontaktiluettelon.
  3. Etsi kontakti, jonka haluat kutsua, ja valitse Kutsu.
  4. Valmis kutsuviesti avautuu oletustekstiviestisovellukseen. Napauta Lähetä.

Henkilö saa viestisi ja voi sen jälkeen ladata sovelluksen tai vastata suoraan ilmoitukseen.