Google Docsin, Sheetsin ja Slidesin käyttäminen Boxin, Dropboxin tai Egnyten kanssa

Voit käyttää Google Docsia, Sheetsiä ja Slidesia Google Driven tai muiden tallennustilapalveluiden, kuten Boxin, Dropboxin tai Egnyten, kanssa.

Jos haluat käyttää Boxia, Dropboxia tai Egnytea pilvitallennustilapalveluna:

• Sinulla on oltava sekä Google- että Box-, Dropbox- tai Egnyte-tili.
  • Sinun tulee käyttää samaa sähköpostiosoitetta Googlen ja toisen tallennustilan tarjoajan kanssa.
  • Lue, miten voit luoda ja muokata Google-tiedostojasi Boxissa, Dropboxissa tai Egnytessa ja tallentaa niitä näihin palveluihin.

Huom. Jos käytät maksullista Box-, Dropbox- tai Egnyte-tiliä, tämä ominaisuus toimii vain, jos sinulla on työpaikan tai oppilaitoksen G Suite ‑tili.

Boxin, Dropboxin tai Egnyten käyttö työpaikalla tai oppilaitoksessa

Drive-tiedostojen siirtäminen toiseen pilvitallennustilapalveluun

Voit siirtää Google Drive ‑tiedostot toiseen pilvitallennustilapalveluun, kuten Boxiin, Dropboxiin tai Egnyteen. Siirrettyjä tiedostoja voi edelleen muokata Google Docsilla, Sheetsillä ja Slidesilla.

Katso, miten voit siirtää tiedostoja Boxiin, Dropboxiin tai Egnyteen.

Tärkeää: Tiedoston mukana ei voi siirtää sisältöä, jota ei tueta. Jos alkuperäinen tiedosto poistetaan, siirretystä tiedostosta ei välttämättä voi palauttaa sisältöä, jota ei tueta.

Ominaisuudet, joita ei tueta muissa pilvitallennustilapalveluissa

Muut pilvitallennustilan tarjoajat, kuten Box, Dropbox ja Egnyte for Google Workspace, tarjoavat suurimman osan ominaisuuksista, joista käyttäjät pitävät Google Docsissa, Sheetsissä ja Slidesissa. Osaa ominaisuuksista ei tällä hetkellä tueta. Tällainen on esimerkiksi tyhjentämiskäytäntömme, joka poistaa 30 päivää avaamatta olleen versiohistorian. Lue lisää Google Workspace käyttöehtoista

Seuraavia ominaisuuksia ei tueta:

• Google Forms
  • Google Sites
  • Mobiilimuokkaus Android- ja iOS-sovelluksilla, kuten Google Docsilla, Sheetsillä ja Slidesilla
  • Linkitetyn sisällön lisääminen toisesta Google Docs-, Sheets- tai Slides-tiedostosta
  • Sheetsin dataliittimet ja makrot
  • Sheetsin välin tuonnin funktio: IMPORTRANGE
  • Sheetsin suojatut alueet, joissa vain tietyt käyttäjät voivat tehdä muutoksia
  • Google Drive ‑sisältö, kuten piirrokset, kuvat, videot ja audio
  • Docsin, Sheetsin ja Slidesin sovellusliittymät ja Apps-skriptit