Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties gebruiken met Box, Dropbox of Egnyte

Je kunt Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties gebruiken met Google Drive of een andere provider van cloudopslag, zoals Box, Dropbox of Egnyte.

Als je Box, Dropbox of Egnyte wilt gebruiken als provider van cloudopslag, geldt het volgende:

• Je hebt een account bij Google en bij Box, Dropbox of Egnyte nodig.
  • Je moet hetzelfde e-mailadres gebruiken voor Google en de andere provider van cloudopslag.
  • Lees meer informatie over hoe je Google-bestanden kunt maken, bewerken en opslaan in Box, Dropbox of Egnyte.

Opmerking: Als je een betaald Box-, Dropbox- of Egnyte-account hebt, werkt deze functie alleen als je een G Suite-account voor je werk of school hebt.

Box, Dropbox of Egnyte op het werk of op school gebruiken

Drive-bestanden migreren naar een andere provider van cloudopslag

Je kunt je Google Drive-bestanden verplaatsen naar een andere provider van cloudopslag, zoals Box, Dropbox of Egnyte. Gemigreerde bestanden kun je gewoon blijven bewerken met Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties.

Lees meer informatie over hoe je bestanden migreert naar Box, Dropbox of Egnyte.

Belangrijk: Je kunt niet-ondersteunde content niet samen met het bestand migreren. Als je het oorspronkelijke bestand verwijdert, kun je de niet-ondersteunde content mogelijk niet herstellen vanuit het gemigreerde bestand.

Niet-ondersteunde functies bij andere providers van cloudopslag

Andere providers van cloudopslag, zoals Box, Dropbox en Egnyte for Google Workspace, bieden de meeste functies die gebruikers belangrijk vinden in Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties. Sommige functies worden momenteel niet ondersteund. Een versiegeschiedenis die 30 dagen niet is geopend, wordt bijvoorbeeld verwijderd op basis van ons beleid voor het wissen van gegevens. Meer informatie over de servicevoorwaarden van Google Workspace

Deze functies worden niet ondersteund:

• Google Formulieren
  • Google Sites
  • Bewerkingen op mobiele apparaten in Android- en iOS-apps zoals Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties
  • Gekoppelde content invoegen vanuit een ander Google-document, een andere Google-spreadsheet of een andere Google-presentatie
  • Gegevensconnectors en macro's in Spreadsheets
  • De Spreadsheets-functie voor een importbereik: IMPORTRANGE
  • Beveiligde bereiken in Spreadsheets die alleen door een lijst met gebruikers kunnen worden aangepast
  • Google Drive-content, zoals tekeningen, afbeeldingen, video's en audiobestanden
  • API's en Apps Script voor Documenten, Spreadsheets en Presentaties