Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Contact met Google Drive-support

Hieronder vind je informatie die nuttig kan zijn bij veelvoorkomende problemen. Heb je hulp nodig bij een ander probleem met Google Drive, neem dan contact met ons op.

Problemen met Google Drive

Contact opnemen

Als je nog steeds een probleem ondervindt, kun je contact met ons opnemen via ons forum, onze feedbackoptie of onze ondersteuningsservice.

Log in op je Google-account om contact met ons op te nemen.

Je vraag stellen op het forum

Ga naar het Helpforum om een vraag te stellen of een antwoord op je vraag te zoeken. Het forum is beschikbaar in het Engels, Spaans en Portugees.

Gebruikersfeedback verzenden

Als je een nieuwe bug of een nieuw technisch probleem hebt gevonden, kun je het probleem rechtstreeks vanuit Google Drive bij ons melden.

1. Ga naar drive.google.com.
  2. Klik op Help Help.
  3. Klik op Feedback verzenden.
  4. Schrijf je feedback en klik op Verzenden.