Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Je Chromebook offline gebruiken

Zelfs als je geen verbinding met internet hebt, kun je nog steeds allerlei taken uitvoeren op je Chromebook.

Belangrijk:

• Sommige offline apps en services werken niet in de incognito- of gastmodus.
  • Als je Gmail gebruikt met je werk- of schoolaccount, kun je je beheerder om hulp vragen als je instellingen voor Gmail Offline wilt aanpassen.

Je e-mail checken

Je kunt via mail.google.com je Gmail-berichten lezen, beantwoorden en doorzoeken, zelfs als je geen internetverbinding hebt. Zo stel je dit in:

1. Open Chrome Chrome. Belangrijk: Gmail Offline werkt niet in de incognitomodus.
  2. Ga naar de instellingen van Gmail Offline.
  3. Vink het vakje aan voor Offline e-mail aanzetten.
  4. Kies je instellingen, zoals het aantal dagen dat je berichten wilt synchroniseren.
  5. Selecteer Wijzigingen opslaan.
  6. Als je Gmail wilt gebruiken terwijl je geen verbinding met internet hebt, ga je naar mail.google.com.

Belangrijk: Als je offline e-mails stuurt, worden die in een nieuwe Outbox-map geplaatst en verstuurd zodra je weer online bent. Bekijk hoe je Gmail Offline gebruikt.

Films kijken, muziek luisteren of games spelen

Offline naar films en tv-programma's kijken

Koop eerst een film of tv-programma via Google Play Films.

Een programma downloaden

Download de film of het tv-programma dan naar je Chromebook:

1. Selecteer in de hoek van het scherm de Launcher .
  2. Selecteer de Google Play Films-app Play Films.
  3. Selecteer Mijn films of Mijn tv-programma's.
  4. Klik naast de film of het tv-programma dat je wilt downloaden op Downloaden Downloaden.

Het downloadicoon wordt langzaamaan rood om de downloadvoortgang aan te geven. Je kunt de video offline bekijken zodra het downloadicoon is veranderd in een vinkje.

Als het downloaden niet lukt, bekijk je hoe je problemen met het downloaden van video's oplost.

Offline kijken

Als je een film of tv-programma wilt bekijken terwijl je geen verbinding met internet hebt, open je de Google Play Films-app Play Films.

Selecteer Gedownload Gedownload om een video te verwijderen.

Offline naar muziek luisteren
Je kunt geen muziek offline afspelen via YouTube Music voor Chromebook. Je hebt het volgende nodig om offline naar muziek te luisteren:
Offline games spelen

Zoek en installeer eerst games die je offline kunt spelen:

1. Ga naar de Chrome Web Store.
  2. Selecteer Games aan de linkerkant.
  3. Vink het vakje aan voor Kan offline worden uitgevoerd.

Er zijn veel games die offline werken, zoals Cut the Rope en Cube Slam. Als je Chromebook werkt met Android-apps, kun je ook in de Google Play Store-app zoeken naar offline games.

Zo vind je een game die je hebt geïnstalleerd:

1. Selecteer in de hoek van het scherm de Launcher .
  2. Open de game.

Notities maken

Je kunt offline notities maken met Google Keep. Als je al eerder notities hebt gemaakt, moet je die eerst opslaan zodat je ze offline kunt lezen en bewerken:

1. Zorg dat je Chromebook verbinding met internet heeft.
  2. Selecteer in de hoek van het scherm de Launcher .
  3. Open de Google Keep-app Keep.
  4. Wacht een paar minuten. Je Chromebook slaat je notities automatisch op zodat je ze offline kunt bekijken.

Nadat je Chromebook je notities heeft opgeslagen, kun je ze offline bewerken of offline nieuwe notities schrijven. Wijzigingen die je aanbrengt, worden getoond in Google Keep zodra je weer online bent.

Andere taken die je offline kunt uitvoeren