Lagre og spill av videoer i Google Disk

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan lagre og spille av videoer direkte fra Google Disk.

Finn ut mer om hvordan du laster opp filer og mapper til Google Disk.

Spill av videoer

Slik finner du de opplastede videoene dine:

1. Gå til drive.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Søkealternativer i boksen som er merket med «Søk i Disk».
  3. I boksen som er merket med «Type», velger du Videoer.
  4. Klikk på Søk.

Slik spiller du av videoen din:

1. Dobbeltklikk på filen.
  2. For å spille av videoen i fullskjerm klikker du på Fullskjerm fullskjerm nederst.

Kopier linken til en video

1. Gå til drive.google.com på en datamaskin.
  2. Åpne en video.
  3. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av «Del» øverst til høyre.
  4. Klikk på Kopier linken .
    • Videolinken kopieres til utklippstavlen.

Kopier et bestemt tidspunkt i videoen

1. Gå til drive.google.com på en datamaskin.
  2. Åpne en video.
  3. Gå til et bestemt tidspunkt i videoen du vil dele.
  4. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av «Del» øverst til høyre.
  5. Klikk på Kopier linken til dette tidspunktet .
    • Videolinken kopieres til utklippstavlen.
Tips: Du må slå på informasjonskapsler fra tredjeparter for å spille av videoer i Disk. Finn ut hvordan du slår informasjonskapsler på og av.

Grenser og feil

Grenser for video

• Du kan lagre opptil 5 TB med videoer hvis du har kjøpt minst så mye lagringsplass. Ellers er du begrenset til mengden lagringsplass du har tilgjengelig.
  • Du kan laste opp videoer med en hvilken som helst oppløsning, men minimumsstørrelsen for avspilling i Disk er 4 kB. Den maksimale oppløsningen for avspilling er 1920 x 1080.
  • Kvaliteten og hastigheten til internettilkoblingen kan påvirke avspillingskvaliteten.

Videofiltyper

Støttede formater

Det er ikke sikkert at alle videotyper fungerer på alle enheter.

• WebM-filer (Vp8-videokodek, Vorbis-lydkodek)
  • MPEG4-, 3GPP- og MOV-filer (h264- og MPEG4-videokodeker, AAC-lydkodeker)
  • AVI (MJPEG-videokodek, PCM-lyd)
  • MPEGPS (MPEG2-videokodek, MP2-lyd)
  • WMV
  • FLV (Adobe-FLV1-videokodek, MP3-lyd)
  • MTS
  • OGG

Feilmeldinger

Når du laster opp eller ser på videoer i Disk, kan det hende du får noen av disse feilmeldingene.

«Videoen kan ikke spilles av.»

Videoen kan være ødelagt eller lastet opp i et format som ikke fungerer. Prøv å laste opp videoen på nytt eller i et annet format.

«Videoen behandles fortsatt. Prøv på nytt senere.»

Videoen er ikke klar til å spilles av.

Hvis filen er stor, kan det ta en stund før videoen er klar. Prøv igjen om en stund.

«Denne videoen er for øyeblikket utilgjengelig.»

Videoen er ikke klar til å spilles av. Prøv igjen om noen minutter.