Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Webcontent in Google Drive opslaan

Je kunt de Chrome-extensie 'Opslaan in Google Drive' gebruiken om afbeeldingen, video's, audio, pdf's en andere bestanden op internet op te slaan in Google Drive.

Houd wel rekening met het programmabeleid van Google en de auteursrechtwetten wanneer je content van internet opslaat in je Google Drive.

De Chrome-extensie 'Opslaan in Google Drive' installeren

Je kunt de 'Opslaan in Google Drive'-extensie downloaden vanuit de Chrome Web Store.

Items of webpagina's opslaan

1. Open Google Chrome op je computer.
  2. Open een webpagina met content die je wilt opslaan.
    • Links, afbeeldingen, HTML5, audio of video opslaan: klik met de rechtermuisknop op het item dat je wilt opslaan en klik op [item] opslaan in Google Drive.
    • De webpagina opslaan: klik rechtsboven op het Google Drive-pictogram Google Drive.

Een download annuleren

Klik op Annuleren in het uploadvenster.

Wijzigen hoe je webcontent wilt opslaan

Klik rechtsboven op 'Opslaan in Google Drive' Google Drive en dan Opties.