Drive-widgetin lisääminen iOS:n lukitusnäyttöön

Kun lisäät Google Drive ‑widgetin lukitusnäyttöön, voit avata Driven iPhonella tai iPadilla ilman näytön lukituksen avaamista.

Tärkeää:
• Ominaisuus on käytettävissä vain iPhoneilla, joiden käyttöjärjestelmä on iOS 16 tai uudempi.
• Widgetejä voi luoda vain jo iOS-laitteelle asennetuille Google-sovelluksille.

Lukitusnäytön widgetin lisääminen ja määrittäminen

Tärkeää: Drive-sovelluksen on oltava asennettu laitteeseen, jotta lukitusnäytön widget näkyy galleriassa.

1. Tuo muokkaustila esiin painamalla lukitusnäyttöä pitkään.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Napauta lukitusnäyttöä ja sitten Lisää widgetejä.
  4. Selaa Drive-widgetiin.
  5. Napauta Drive-widgetiä.
  6. Vedä widget kellon alla olevaan pikakuvakepalkkiin.
  7. Kun Drive-widget on palkissa, tuo määritykset esiin napauttamalla widgetiä.
  8. Valitse haluamasi määritykset ja sitten Valmis ja sitten Aseta taustakuvapariksi.
  9. Lopeta muokkaus napauttamalla lukitusnäyttöä niin monta kertaa, kunnes et ole enää muokkaustilassa.

Lukitusnäytön Drive-widgetin muokkaaminen

1. Avaa näytön lukitus FaceID:llä.
  2. Tuo muokkaustila esiin painamalla lukitusnäyttöä pitkään.
  3. Valitse Muokkaa.
  4. Avaa lukitusnäytön widget-galleria napauttamalla olemassa olevaa Drive-widgetiä widget-palkista.
  5. Tuo määritykset esiin napauttamalla widgetiä uudelleen.
  6. Valitse haluamasi määritykset.
  7. Sulje widget-galleria valitsemalla X ja sitten Valmis.
  8. Lopeta muokkaus napauttamalla lukitusnäyttöä niin monta kertaa, kunnes et ole enää muokkaustilassa.

Lisätietoa

Google Drive ‑widgetin lisääminen ja muokkaaminen