Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Drive-widget toevoegen aan een iOS-vergrendelscherm

Als je de Google Drive-widget aan je vergrendelscherm toevoegt, kun je Drive openen op je iPhone of iPad zonder dat je deze eerst hoeft te ontgrendelen.

Belangrijk:
• Deze functie is alleen beschikbaar voor iPhone op iOS 16 of hoger.
• Widgets kunnen alleen worden gemaakt voor Google-apps die al zijn geïnstalleerd op uw iOS-apparaat.

Een widget op het vergrendelscherm toevoegen en instellen

Belangrijk: De Drive-app moet worden geïnstalleerd om de widget Schermvergrendeling te tonen in de galerij.

1. Houd het vergrendelscherm ingedrukt om de aanpassingsmodus te openen.
  2. Selecteer Aanpassen.
  3. Tik op het vergrendelscherm en dan Widgets toevoegen.
  4. Scroll naar de Drive-widget.
  5. Tik op de Drive-widget.
  6. Sleep de widget naar de snelkoppelingsbalk onder de klok.
  7. Zodra de Drive-widget in de balk staat, tik je erop om de configuraties te bekijken.
  8. Selecteer de gewenste configuratie en dan Klaar en dan Instellen als achtergrondkoppeling.
  9. Tik op het vergrendelscherm tot je de aanpassingsmodus hebt uitgezet.

Een Drive-vergrendelingswidget aanpassen

1. Ontgrendel het vergrendelscherm met FaceID.
  2. Houd het vergrendelscherm ingedrukt om de aanpassingsmodus te openen.
  3. Selecteer Aanpassen.
  4. Tik op de bestaande Drive-widget in de widgetbalk om de widgetgalerij van het vergrendelscherm te openen.
  5. Tik nogmaals op de widget om de configuraties weer te geven.
  6. Selecteer de gewenste configuratie.
  7. Selecteer X en dan Klaar om de widgetgalerij te sluiten.
  8. Tik op het vergrendelscherm tot je de aanpassingsmodus hebt uitgezet.

Gerelateerde bronnen

De Google Drive-widget toevoegen en aanpassen