Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

Een Google Workspace-gebruiker toevoegen in Google Domains

Als je gebruikers toevoegt aan je Google Workspace-account, geef je ze een e-mailadres op je bedrijfsdomein en een account dat ze kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot Google Workspace-services.

Belangrijk: Als je Google Workspace afzonderlijk van Google Domains hebt gekocht, lees je hier hoe je Google Workspace-gebruikers afzonderlijk toevoegt.

Een gebruiker toevoegen

Volg de instructies hieronder om nieuwe Google Workspace-gebruikers toe te voegen aan je Google Domains-account:

1. Log in bij Google Domains.
    • Belangrijk: Log in bij Google Domains met het Google-account dat je hebt gebruikt om je aan te melden voor Google Workspace. Vaak is het Google Workspace-beheerdersaccount niet het Google Domains-account.
  2. Selecteer de naam van je domein.
  3. Open het menu Menu.
  4. Klik op E-mail.
  5. Klik onder Mensen toevoegen aan of verwijderen uit Google Workspace op Gebruiker toevoegen en voer de voornaam, achternaam en gewenste gebruikersnaam van de nieuwe gebruiker in.
  6. Selecteer een rol: Beheerder of Gebruiker.
  7. Klik op Toevoegen.

Ga naar Over Google Workspace met Google Domains voor meer informatie over de extra kosten per gebruiker op basis van het abonnement.

Meerdere gebruikers toevoegen

Als je regelmatig meerdere Google Workspace-gebruikers toevoegt, bijvoorbeeld om nieuwe werknemers aan groepen toe te voegen, brengt Google alleen kosten in rekening voor het aantal actieve Google Workspace-gebruikers per maand.