Älykkään kirjoittamisen ja Smart Replyn käyttäminen

Tärkeää: Älykäs kirjoittaminen toimii englanniksi, espanjaksi, portugaliksi ja ranskaksi, jos käyttäjä on saanut tilinsä työpaikan tai koulun kautta. Smart Reply toimii englanniksi Google Docsissa ja Slidesissa.

Älykäs kirjoittaminen ja Smart Reply eivät tarjoa vastauksia kysymyksiin eikä ehdotusten sisältö välttämättä pidä paikkaansa. Molemmat ominaisuudet tarjoavat koneoppimiseen perustuvia ehdotuksia.

Älykäs kirjoittaminen Google Docsissa, Slidesissa, Sheetsissä ja Drawingsissa

Google Docsin, Slidesin, Sheetsin ja Drawingsin Älykäs kirjoittaminen ‑ominaisuuden avulla kirjoitat dokumentteja nopeammin ja helpommin.
Älykästä kirjoittamista voi käyttää kommenttien kirjoittamiseen myös Google Slidesissa ja Drawingsissa.

Älykkään kirjoittamisen laittaminen päälle tai pois päältä

1. Avaa tiedosto.
  2. Klikkaa yläreunasta Työkalutja sittenValinnat
  3. Vaihda Älykäs kirjoittaminen päälle tai pois klikkaamalla Näytä Älykkään kirjoittamisen ehdotukset.
  4. Klikkaa OK.
Vinkki: Jos laitat Älykkään kirjoittamisen pois päältä Google Docsissa, Älykkään kirjoittamisen ehdotuksia ei näytetä päämuokkausikkunassa tai kommenteissa. Et voi laittaa Älykästä kirjoittamista pois päältä Google Sheetsissä.

Ehdotusten hyväksyminen tai hylkääminen

Älykkään kirjoittamisen ehdotuksen hyväksyminen:

• Paina sarkainnäppäintä
  • Paina oikeaa nuolinäppäintä
  • Android- tai iOS-laitteet: Pyyhkäise oikealle ehdotetun tekstin kohdalla
Voit hylätä Älykkään kirjoittamisen ehdotuksen jatkamalla kirjoittamista.

Smart Reply Google Docsissa ja Slidesissa

Smart Replyn avulla voit nopeuttaa kommentteihin vastaamista Google Docsissa ja Slidesissa.

Smart Replyn laittaminen päälle tai pois päältä

1. Avaa tiedosto.
  2. Klikkaa yläreunasta Työkalutja sittenValinnat
  3. Voit laittaa Smart Replyn päälle tai pois päältä klikkaamalla Näytä Smart Reply ‐ehdotukset.
  4. Klikkaa OK.

Vinkki: Jos laitat Smart Replyn pois päältä, kommenteissa ei näy Smart Reply ‐ehdotuksia.

Vastausehdotuksen hyväksyminen tai hylkääminen

Smart Reply ‑ehdotuksen hyväksyminen:

• Klikkaa ehdotusta.
  • Tarkenna vastauskenttään, siirry ehdotukseen sarkaimella ja paina Enter.
  • Seuraa puhuttuja näytönlukuohjelman käyttöohjeita.

Voit hylätä Smart Reply ‐ehdotuksen kirjoittamalla vastauskenttään jotain muuta.

Koneoppiminen

Kielen havainnointimallit hyödyntävät miljardeja yleisimpiä ilmauksia ja virkkeitä oppimisessaan, joten virheelliset tulkinnat ovat myös mahdollisia. Ongelma on tiedostettu, ja erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja pohditaan parhaillaan. Googlen tavoitteena on luoda tuotteita, jotka soveltuvat mahdollisimman moniin tarpeisiin, joten teemme jatkuvaa tutkimus- ja kehitystyötä toiminnon parantamiseksi ja virheiden korjaamiseksi.