Switch from Excel to Sheets

7. Laskentataulukoiden vieminen

Tämän osion sisältö:

7.1 Laskentataulukoiden tulostaminen
7.2 Lataaminen eri muodoissa
7.3 Kopion luominen
7.4 Kopion lähettäminen sähköpostitse

7.1 Laskentataulukoiden tulostaminen

Excel:
Tulosta

Sheets:
Tulosta

Print copies in 2013 version.

Excel 2013

Print copies in 2010 version.

Excel 2010

Jos haluat tulostaa laskentataulukon, valitse Tiedostoja sittenTulosta tai valitse Tulosta .

Voit valita, mitkä taulukot haluat tulostaa, mitä ominaisuuksia otetaan mukaan ja millaisen asettelun haluat.

Select Print.

7.2 Lataaminen eri muodoissa

Excel:
Tallenna nimellä

Sheets:
Lataa

Save as option under File in menu in 2010 version.

Excel 2010, 2013

Voit ladata laskentataulukon laitteelle ja avata sen muissa ohjelmissa.

Download a spreadsheet and open with another program.

7.3 Kopion luominen

Excel:
Siirrä tai kopioi

Sheets:
Luo kopio

Cut, copy, paste, and use format painter in 2013 version.

Excel 2013 ja 2010

Laskentataulukon kopioiminen on kätevä ominaisuus malleja luotaessa. Jos esimerkiksi laadit paljon projektisuunnitelmia, voit tehdä yhden suunnitelman ja luoda siitä kopioita. Tämän jälkeen voit päivittää kullekin uudelle projektille oman kopion eikä sinun tarvitse tehdä muotoiluja uudelleen.

1. Valitse Tiedostoja sittenLuo kopio.
  2. (Valinnainen) Voit nimetä kopion uudelleen, muuttaa sen tallennuspaikkaa Drivessa ja jakaa sen samoille yhteiskäyttäjille.

The option to make a copy appears when you click File.

7.4 Kopion lähettäminen sähköpostitse

Excel:
Lähetä liitteenä

Sheets:
Lähetä sähköpostin liitteenä

Send as attachment in 2013 version.

Excel 2013

Save and send in 2010 version.

Excel 2010

Jos sinun on työstettävä laskentataulukkoa yhdessä toisen henkilön kanssa aiemmin käyttämässäsi ohjelmassa tai muodossa (esimerkiksi PDF tai Excel), voit lähettää taulukon sähköpostin liitteenä.

1. Avaa laskentataulukko ja valitse Tiedostoja sittenLähetä sähköpostin liitteenä.
  2. Valitse muoto.
  3. Kirjoita sähköpostiosoitteet tai ryhmät, joihin haluat lähettää kopiot.
  4. Lisää viesti.
  5. Klikkaa Lähetä.

Click "File" to open the "Email as attachment" window.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.