Uutta Google Docsissa

Tutustu Google Docsin uusimpiin päivityksiin:

Kesäkuu 2023

Vaihtoehtoinen teksti

Kuvien, piirrosten ja muiden kuvitusten vaihtoehtoinen teksti on audiokuvaus näytöllä olevista asioista näytönlukuohjelmaa käyttäville.

Jos vaihtoehtoinen teksti ei ole käytössä, käyttäjä kuulee vain sanan "kuva" ja voi menettää olennaisia visuaalisia tietoja. Lue lisää vaihtoehtoisesta tekstistä.

Rivinumeroiden käyttäminen Google Docsissa
Google Docsin rivinumero-ominaisuus laskee ja näyttää dokumentin valitun osan rivinumeron automaattisesti. Lue lisää rivinumeroista.

Huhtikuu 2023

Kommentteihin reagointi emojeilla
Voit reagoida kommentteihin tai korostettuun sisältöön emojeilla Google Docsissa. Lue lisää kommenttien käyttämisestä, tehtävistä ja emojireaktioista.
Kolmannen osapuolen älykkäiden palojen lisääminen
Muuta joidenkin sovellusten URL-osoitteet älykkäiksi paloiksi, joissa on lisätietoja. Lue lisää kolmannen osapuolen älykkäiden palojen liittämisestä muista sovelluksista.

Maaliskuu 2023

Sisällysluettelon muokkaaminen
Päivitä sisällysluettelo tai muuta sen muotoilua. Lisää dokumentille nimi, otsikko tai sisällysluettelo.
Kommenttien hakeminen avainsanoilla
Etsi kommentti ja sen sijainti avainsana- tai sähköpostihaulla. Lue lisää kommenttien käyttämisestä, tehtävistä ja emojireaktioista.

Tammikuu 2023

Tulostumattomien merkkien näyttäminen tai piilottaminen
Tunnista dokumentin muotoilu tulostumattomien merkkien avulla. Tulostumattomat merkit näkyvät sinisinä, ja niistä näet kohdat, joissa dokumentissa on rivinvaihtoja, sarkaimia tai välilyöntejä. Lue lisää dokumenttien asettelujen, yhteenvetojen, viivainten ja tulostumattomien merkkien tuomisesta näkyviin.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.