Se aktive pekere i Google Presentasjoner

Hvis du er i en presentasjon samtidig som andre personer med redigeringstilgang, kan du se pekerne deres når de beveger seg rundt på et lysbilde. Du kan også velge å vise eller skjule din egen peker.

Viktig: Du kan bare se eller vise aktive pekere hvis du bruker Google Presentasjoner på en datamaskin. Du kan bare vise pekeren din hvis du har redigeringstilgang til presentasjonen.

Vis eller skjul pekeren din

Hvis pekeren din er synlig for andre, kan du se «Pekeren din er synlig for andre» på høyre side av verktøyraden. Hvis pekeren din er skjult for andre, kan du se «Pekeren din er skjult»  på høyre side av verktøylinjen.

Viktig: Når pekersynlighet er slått på, forblir markøren synlig i alle Presentasjoner til du slår den av. Du kan bare vise pekeren hvis du har redigeringstilgang til presentasjonen, men alle tilgangsnivåer kan vise pekere.

Slik viser du pekeren din:

1. Åpne en Google-presentasjon på en datamaskin.
  2. Velg et alternativ:
    • Klikk på «Pekeren din er skjult» til høyre på verktøylinjen.
    • Øverst klikker du på Visning og så Aktive pekere Live pointers. Merk av for Vis pekeren min.

Slik skjuler du pekeren din:

1. Åpne en Google-presentasjon på en datamaskin.
  2. Velg et alternativ:
    • På høyre side av verktøylinjen klikker du på «Pekeren din er synlig for andre» .
    • Øverst klikker du på Visning og så Aktive pekere Live pointers. Fjern avmerkingen for Vis pekeren min.

Vis eller skjul pekerne til personer med redigeringstilgang

Som standard ser du aktive pekere fra personer med redigeringstilgang, i presentasjonen.

Slik skjuler du de aktive pekerne:

1. Åpne en Google-presentasjon på en datamaskin.
  2. Velg et alternativ:
    1. På høyre side av verktøyraden klikker du på «Innstillinger for aktive pekere» . Fjern avmerkingen for Vis pekere for personer med redigeringstilgang.
    2. Øverst klikker du på Visning og så Aktive pekere Live pointers. Fjern avmerkingen for Vis pekere for personer med redigeringstilgang.

Problemer med visning av aktive pekere

Det kan hende du ikke kan se aktive pekere hvis

• ingen personer med redigeringstilgang er til stede i presentasjonen
  • mer enn 20 personer med redigeringstilgang er til stede i presentasjonen
  • samarbeidspartnerne dine ikke har redigeringstilgang til presentasjonen
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.