Kalenteritapahtumien luonnosteleminen Google Docsissa

Ominaisuus on käytettävissä vain ehdot täyttävillä työ- ja koulutileillä. Et ole kirjautunut sisään. Lue lisää työ- ja koulutileistä.

Kirjaudu työtilille

Jos käytät tietokonetta, voit luoda kalenteritapahtuman luonnoksen Google Docsissa ja lähettää sen helposti Google Kalenteriin.

Kalenteritapahtumaluonnosten työstäminen Google Docsissa

1. Avaa tietokoneella Google-dokumentti.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Lisää ja sitten Rakennuspalikat ja sitten Kalenteritapahtuman luonnos.
    • Voit myös kirjoittaa dokumenttiin "@kalenteritapahtuman luonnos" ja klikata Enter.
  3. Jos haluat lisätä käyttäjiä Vieraat-kenttään, kirjoita "@" ja hae yhteystiedoista tai lisää sähköpostiosoitteita.
  4. Voit lisätä kalenteritapahtumaan tapahtuman nimen, alkamis- ja päättymisajan, sijainnin ja kuvauksen.

Kalenteritapahtuman luonnoksen esikatseleminen ja luominen Google Kalenterissa

1. Valitse kalenteritapahtuman luonnoksen vasemmasta yläreunasta Lähetä tapahtumaluonnos Kalenteriin Send in Gmail.
  2. Voit muokata tapahtumaa Kalenteri-ikkunassa.
  3. Kun kaikki on valmista, klikkaa Tallenna.
    • Tärkeää: Kalenteritapahtuma luodaan tilillä, jolle olet kirjautuneena.