Kolmannen osapuolen älykkäiden palojen lisääminen muista sovelluksista

Voit esikatsella kolmantena osapuolena toimivan kumppanin URL-osoitteita tai luoda kolmannen osapuolen kohteita älykkäillä paloilla Google Docsin @-valikosta.

Tärkeää: Voit luoda ja käyttää kolmannen osapuolen älykkäitä paloja vain, jos kehittäjä on ottanut älykkäät palat käyttöön sovelluksessa. Sinun tai verkkotunnuksen järjestelmänvalvojan on asennettava kyseisen sovelluksen laajennus. Jos haluat asentaa laajennuksen, valitse Laajennukset ja sitten Laajennukset ja sitten Lataa laajennuksia. Jos laajennuksen asennus ei onnistu, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan.

Kolmannen osapuolen kohteen luominen älykkäällä palalla

Tärkeää: Kolmannen osapuolen sovelluslaajennus on oltava asennettuna, jotta sovellus näkyy integrointiosiossa.

1. Avaa dokumentti tietokoneella Google Docsissa.
  2. Aloita uuden kohteen luonti kirjoittamalla "@".
  3. Klikkaa Integrointi-osiosta kolmannen osapuolen sovellusta.
    Vinkki: Voit myös kirjoittaa kolmannen osapuolen sovelluksen nimen @-merkin jälkeen.
  4. Täytä lomake.
  5. Valitse Luo.

Kolmannen osapuolen varattavan asian luominen kehittäjänä.

Linkin esikatselu älykkäillä paloilla

1. Avaa kolmannen osapuolen älykkään palan sisältävä dokumentti tietokoneella Google Docsissa.
  2. Vie hiiri älykkään palan päälle tai klikkaa sitä, niin näet tietoja verkkosivustosta.
    Vinkki: Jos laajennusta ei ole asennettu, näet palan, mutta et sen sisältämiä lisätietoja. Asenna laajennus klikkaamalla Asenna.
  3. Jos haluat
    • siirtyä verkkosivustolle, klikkaa älykkään palan nimeä
    • kopioida URL-osoitteen, klikkaa Kopioi linkki
    • lukea lisää sovelluksen laajennuksesta, klikkaa Laajennuksen tiedot Tiedot.

Esikatselulinkkien luominen älykkäillä paloilla kehittäjänä.

Linkin muuttaminen kolmannen osapuolen älykkääksi palaksi

Jos asennat kolmannen osapuolen sovelluksen laajennuksen, voit myös käyttää dokumenteissa olevia URL-osoitteita älykkäinä paloina tai muuntaa osoitteet älykkäiksi paloiksi.

1. Avaa dokumentti tietokoneella Google Docsissa.
  2. Lisää kolmannen osapuolen verkkosivuston linkki.
  3. Korvaa URL-osoite älykkäällä palalla painamalla sarkainta.
  4. Klikkaa URL-osoitetta, niin näet tietoja verkkosivustosta.
  5. (Valinnainen) Jos haluat muuttaa URL-osoitteen älykkääksi palaksi, klikkaa URL-osoitetta ja sitten Pala.