Paikkapalan lisääminen

Dokumenttiin voi luoda paikkapalan, jolla voi
  • avata tietyn sijainnin nopeasti Google Mapsissa
  • nähdä sijainnin Google Mapsin sivupaneelissa
  • nähdä reittiohjeet.

Paikkapalan luominen

1. Avaa dokumentti tietokoneella Google Docsissa.
  2. Valitse jokin seuraavista:
    1. Siirry kohtaan Lisää ja sitten Älykkäät palat ja sitten Paikka.
    2. Kirjoita @.
  3. Syötä osoite tai paikka.
  4. Valitse avattavasta valikosta karttapalan luomisvaihtoehto.

Linkin kopioiminen Google Mapsista

1. Avaa Google Maps tietokoneella ja etsi haluamasi sijainti.
  2. Kun olet löytänyt sijainnin, kopioi linkki osoitepalkista.
  3. Avaa dokumentti Google Docsissa.
  4. Liitä linkki dokumenttiin.
  5. Luo paikkapala painamalla sarkainta.

Paikkaa koskevien tietojen ja reittiohjeiden hakeminen

Jos Google-dokumentissasi on paikkapala, voit avata sijainnin suoraan Google Mapsissa, nähdä sijainnin esikatselun tai hakea reittiohjeet.

Sijainnin avaaminen Google Mapsissa

1. Klikkaa paikkapalaa tai vie hiiri sen päälle, jotta näet sijaintiin liittyvät tiedot.
  2. Avaa linkki Google Mapsissa klikkaamalla sijainnin nimeä Maps-kuvakkeen Maps vierestä.

Sijainnin esikatselu

1. Klikkaa paikkapalaa tai vie hiiri sen päälle, jotta näet sijaintiin liittyvät tiedot.
  2. Vie hiiri kartan päälle ja klikkaa Näytä esikatselu .
    1. Vinkki: Näet esikatselun Google-dokumentin sivupaneelissa. Jos haluat nähdä esikatselun Google Mapsissa, klikkaa Avaa Mapsissa. Lue lisää Googlen tuotteiden käyttämisestä rinnakkain.

Reittiohjeiden hakeminen

1.  Klikkaa paikkapalaa tai vie hiiri sen päälle, jotta näet sijaintiin liittyvät tiedot.
  2. Klikkaa ponnahdusikkunan alaosasta Näytä reittiohjeet Reittiohjeet.
    1. Vinkki: Näet reittiohjeet Google-dokumentin sivupaneelissa. Jos haluat nähdä reittiohjeet Google Mapsissa, klikkaa Avaa Mapsissa. Lue lisää Googlen tuotteiden käyttämisestä rinnakkain.
  3. Lisää lähtöpaikka.
  4. Katso reittiohjeet klikkaamalla reittiä.

Muita lähteitä