Kohteiden lisääminen @-valikon kautta

@-valikon avulla voit linkittää ihmisiä, tiedostoja ja tapahtumia sekä lisätä kohteita Google-dokumenttiin.

@-valikon kautta voit lisätä seuraavia kohteita:

• Älykkäitä paloja, jotka näyttävät henkilöihin, paikkoihin, tiedostoihin ja tapahtumiin liittyviä tietoja ja ehdottavat toimenpiteitä.
  • Rakennuspalikoita, kuten:
    • Sähköpostiluonnokset ja kokousmuistiinpanot
    • Taulukkomallit esimerkiksi projektien ja tiedostojen seurantaan
  • Dokumentin muut elementit, kuten seuraavat:
    • Avattavat valikot, muistilistat, numeroidut luettelot ja luetelmat
    • Kuvat, taulukot ja kaaviot
    • Tekstin otsikot ja linkit

@-valikon käyttäminen

1. Avaa dokumentti tietokoneella Google Docsissa.
  2. Kirjoita @.
  3. Valitse listasta haluamasi ehdotus.
    1. Vinkki: Voit rajata ehdotuksia kirjoittamalla kirjaimia, numeroita tai symboleja @-merkin jälkeen. Jos esimerkiksi haluat lisätä sähköpostiluonnoksen dokumenttiin, kirjoita "@sähköposti" ja paina Enter.

Muita lähteitä