Google-lomakkeen täytön automaattinen tallentaminen

Kun täytät Google-lomakkeen Google-tililläsi, vastauksesi tallentuvat automaattisesti luonnokseen 30 päivän ajaksi. Jos siis et voi täyttää lomaketta loppuun tai sinun on vaihdettava laitetta, sinun ei tarvitse aloittaa alusta seuraavan kerran, kun avaat lomakkeen.

Tärkeää: Automaattinen tallennus ei toimi, jos olet offline-tilassa.

Kun tallennat luonnoksen, lomakkeen yläreunassa näkyy Luonnos tallennettu ‑kuvake Cloud done.

Jos kirjaudut Google-tilille ja lomakkeen yläreunassa näkyy "Tallentaminen poissa käytöstä" ‑merkintä Synkronointiongelma, lomakkeen tekijä on saattanut poistaa vastausluonnosten automaattisen tallennuksen käytöstä. Jos haluat laittaa automaattisen tallennuksen päälle, ota yhteyttä lomakkeen omistajaan.

Tallennettuihin vastauksiin mahdollisesti vaikuttavat tekijät:

• Jos menetät pääsyn lomakkeeseen, et enää pääse myöskään luonnokseen.
  • Jos lomakkeen omistaja
    • poistaa kysymyksen, siihen lisäämäsi vastaus poistetaan
    • muuttaa valitsemaasi kysymysvaihtoehtoa, se ei enää näy valittuna luonnoksessasi
    • muuttaa tapaa, jolla lomake haarautuu, saatat menettää pääsyn tietyille lomakkeen sivuille.

Vinkkejä:

• Jos lomakkeen omistaja muuttaa kysymyksen muotoilua tai muita vastausvaihtoehtoja, muutokset eivät vaikuta vastaukseesi.

Luonnoksen hakeminen

Löydät lomakkeen vastausluonnoksen avaamalla lomakkeen URL-osoitteen uudelleen samalla Google-tilillä, jolla loit luonnoksen.

Luonnoksen poistaminen

Voit poistaa kaikki vastauksesi lomakkeesta näin:

1. Vieritä lomakkeen alareunaan.
  2. Vahvista poisto klikkaamalla oikeasta alakulmasta Tyhjennä lomake.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.