Salattujen tiedostojen yhteiskäyttö Docsissa, Sheetsissä ja Slidesissa

Useat yhteiskäyttäjät voivat työstää samaa tiedostoa eri aikoina, mutta salattuja tiedostoja ei voi yhteiskäyttää reaaliaikaisesti. Jos tiedostossa on muita yhteiskäyttäjiä, heidän kuvakkeensa näkyvät tavalliseen tapaan oikeassa yläkulmassa.

Tärkeää: Jos haluat esikatsella tai ladata asiakaspuolen salattuja tiedostoja mobiililaitteella, järjestelmänvalvojan on annettava sinulle pääsyoikeudet.

Työskentely useiden yhteiskäyttäjien kanssa

Jos avaat tiedoston, jota joku on jo muokkaamassa, näet oikeassa yläkulmassa Odota muokkausvuoroasi ‑ilmoituksen. Voit keskustella alkuperäisen yhteiskäyttäjän kanssa klikkaamalla ilmoituksen alareunasta Aloita keskustelu.

Jos joku avaa tiedoston, jota olet muokkaamassa, näet oikeassa yläkulmassa "Joku liittyi juuri seuraan" ‑ilmoituksen. Voit keskustella uuden yhteiskäyttäjän kanssa klikkaamalla ilmoituksen alareunasta Aloita keskustelu.

Jos saat "Voit muokata" ‐ilmoituksen, voit muokata tiedostoa.

Ristiriitaisten muutosten välttäminen

Jos yhteiskäyttäjät tekevät ristiriitaisia muutoksia, kaikki tiedoston yhteiskäyttäjät näkevät näytön yläreunassa ilmoituksen.

• Voit päivittää tiedoston ja tarkistaa uusimmat muutokset klikkaamalla Päivitä.
  • Voit verrata omia tallentamattomia muutoksiasi, kun avaat uusimman version uuteen välilehteen klikkaamalla Vertaile
  • Voit poistaa ilmoituksen klikkaamalla Hylkää. Et voi jatkaa vanhan version muokkaamista.

Kun klikkaat Vertaa, uusi välilehti avautuu ja voit kopioida muutokset alkuperäiseltä välilehdeltä. Voit jatkaa muokkaamista uudella välilehdellä.