Huomaa, että asiakastukitiimi ei tarjoa vianetsintäpalveluja valitsemallasi kielellä. Jos haluat ottaa yhteyttä tukitiimiin, vaihda ensin kieleksi englanti tai jokin toinen tuettu kieli (espanja, portugali tai japani).

Yleisösegmenttien jakaminen

Ota yleisösegmentit käyttöön Ad Exchangessa tai Bid Managerissa
Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytössä omassa DFP-ympäristössäsi. Saat lisätietoja ylläpitäjältäsi tai DoubleClickin edustajalta.

Jos käytät DFP:n yleisölaajennusta, sinulla on mahdollisuus ostaa lisää näyttökertoja ensimmäisen osapuolen yleisösegmenttien perusteella Ad Exchangen tai DoubleClick Bid Managerin (DBM:n) kautta. Jos haluat tehdä näin, sinun on ensin linkitettävä DFP-tilisi Ad Exchange- tai DBM-tiliisi.

Huomaa, että kun käytät DFP:n yleisölaajennusta, sinulla saattaa olla kiinnostuksiin perustuviin mainoksiin liittyviä lisävelvoitteita alustojen ohjelmasääntöjen mukaisesti.

Ennen tilien linkittämistä

1. Selvitä myyntiedustajasi kanssa oikea Ad Exchange- tai DBM-tili yleisölaajennukselle.
  2. Ota yhteyttä DFP-tukeen ja pyydä heitä ottamaan DFP:n yleisölaajennus käyttöön DFP-verkossasi. Kun tämä on tehty, Ad Exchange- tai DBM-tilisi voidaan linkittää DFP-verkkoosi.

Tilien linkittäminen

Jos haluat linkittää tilejä, ota yhteyttä sellaiseen organisaatiosi henkilöön, jonka käyttäjärooliksi on määritetty järjestelmänvalvoja ja jolla on Ad Exchange- tai DBM-tilin käyttöoikeus.

1. Valitse DFP:ssä Järjestelmänvalvoja-välilehti.
  2. Valitse sivun alalaidan Kolmannen osapuolen palvelut -paneelissa Linkitä tilit jakamaan segmenttejä.
  3. Kirjoita Ad Exchange- tai Bid Manager -tilisi tunnus.
  4. Valitse ostajatyypiksi Ad Exchange tai Bid Manager.
  5. Valitse Tallenna.
  6. Vahvista asetukset ja varmista, että linkitetty tili näkyy Kolmannen osapuolen palvelut -paneelissa.

Kun DFP-tilisi on linkitetty Ad Exchange- tai DBM-tiliisi, DFP:ssä luodut segmentit ovat käytettävissä näissä tuotteissa.

Ensimmäisen osapuolen DFP-yleisösegmenttien jakamiseen liittyvien tilojen linkittäminen:
  • Segmenttejä ei jaettu: Tila näytetään, kun Ad Exchange- tai DBM-tilisi on hyväksytty. Se tarkoittaa, että voit jakaa ensimmäisen osapuolen Ad Exchange -segmentit DFP:n kanssa.
  • Segmenttien jakaminen ei ole mahdollista: Tila näytetään Ad Exchange- tai DBM-tilin yhdistämisen jälkeen siihen asti, kun tilisi hyväksytään.
  • Segmenttien jakamisen tila on tuntematon: Tila näytetään, jos Ad Exchange- tai DBM-tilisi yhdistäminen DFP-tiliisi ei onnistu. Saat lisätietoja tilivastaavalta.