Huomaa, että asiakastukitiimi ei tarjoa vianetsintäpalveluja valitsemallasi kielellä. Jos haluat ottaa yhteyttä tukitiimiin, vaihda ensin kieleksi englanti tai jokin toinen tuettu kieli (espanja, portugali tai japani).

Tietoja mallinnetuista konversioista

Google käyttää mallinnusta arvioidakseen online-konversiot, joita ei voi havaita suoraan. Mallinnuksen avulla voit ilman käyttäjien tunnistamista (esim. käyttäjän tietosuojan tai teknisten rajoitusten vuoksi tai kun käyttäjä siirtyy laitteesta toiseen) seurata tarkasti sitä, mistä konversio kirjataan tulleeksi. Mallinnettuja konversioita käytettäessä Google voi tarjota tarkempia raportteja, optimoida mainoskampanjat ja parantaa automaattisia hintatarjouksia.

Näin mallinnetut konversiot toimivat

Googlen mallit etsivät trendejä, jotka liittyvät suoraan havaittuihin konversioihin ja konversioihin, joita ei havaittu suoraan. Jos esimerkiksi tietyllä selaimella havaittujen konversioiden määrä on sama kuin niiden konversioiden määrä, joita ei ole havaittu toisella selaimella, koneoppimismalli ennustaa kokonaisattribuution. Raportoidut konversiot päivitetään tämän ennusteen perusteella siten, että ne sisältävät sekä mallinnetut että havaitut konversiot.

Googlen konversiomallinnusta hyödyntävä lähestymistapa

Tarkista tiedot ja ilmoita muutoksista

Eston vahvistus (koneoppimista koskeva paras käytäntö) varmistaa Googlen mallien tarkkuuden. Osa havaituista konversioista (vahvistusdatasta) estetään ja jaetaan. Tämän jälkeen mallinnettua vahvistusdataa verrataan mallintamattomaan vahvistusdataan. Vahvistustulokset tarkistetaan mahdollisten epätarkkuuksien varalta, jotta mallia voidaan parantaa entisestään. Google ilmoittaa muutoksista, jotka voivat vaikuttaa merkittävästi dataasi.

Käytä tarkkaa raportointia

Mallinnetut konversiot sisällytetään vain silloin, kun niiden laatu on luotettava. Jos liikennettä ei ole tarpeeksi mallinnusta varten, mallinnettuja konversioita ei katsota mainosinteraktioista tulleiksi (tai Google Analyticsin tapauksessa konversiot kirjataan tulleeksi Suora-kanavan kautta). Näin Google voi korjata havainnoissa ilmenneen aukon ja samalla välttää yliennustuksen.

Räätälöity yrityksellesi

Googlen yleistä mallinnusalgoritmia käytetään datasi yhteydessä juuri sinun yritykseesi ja asiakkaiden käyttäytymiseen soveltuvalla tavalla.

Estä yksittäisten käyttäjien tunnistaminen

Google ei salli tunnistetiedostojen keräämistä tai muita yrityksiä tunnistaa yksittäisiä käyttäjiä. Sen sijaan Google kokoaa muun muassa aiempiin konversioprosentteihin, laitetyyppiin, vuorokaudenaikaan ja maantieteelliseen sijaintiin liittyvää dataa tietyn mainosinteraktion konversioiden todennäköisyyden ennustamiseksi.