Kauppiastilien siirtäminen hintavertailupalvelusta toiseen

Huom. Tämä ominaisuus on vain CSS Centerin järjestelmänvalvojien käytettävissä.

Ennen kuin aloitat

Kun sovit kauppiaan kanssa Shopping-mainosten tai maksuttomien listausten lisäämisestä, sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

• Luo uusi Kauppiaskeskus-tili kyseistä kauppiasta varten usean asiakkaan (MCA) tilillä, joka on liitetty hintavertailupalveluusi.
  • Pyydä, että kauppiaan nykyinen Kauppiaskeskus-tili siirretään toisesta hintavertailupalvelusta hintavertailupalveluusi.

Kauppiastilin siirtäminen hintavertailupalveluusi

Jos haluat siirtää kauppiaan nykyisen tilin, voit aloittaa tilin siirtämisen lisäämällä Kauppiaskeskus-tilintunnuksen, kun klikkaat CSS Centerin etusivulta Lisää kauppias. Voit määrittää, liitätkö tilin suoraan hintavertailupalveluusi vai sijoitatko tilin tiettyyn MCA-tiliin, joka on liitetty hintavertailupalveluusi.

Huom. Voit aloittaa tilin siirtämisen vasta, kun kauppias on vahvistanut, että hintavertailupalvelusi voi esittää Shopping-mainoksia tai maksuttomia listauksia kauppiaan tilillä. Siirtopyyntö voi epäonnistua välittömästi seuraavissa tilanteissa:
  • Kelvollista Kauppiaskeskus-tilin tunnusta ei ole lisätty.
  • Siirtopyyntö ei täytä kaikkia tarvittavia vaatimuksia.
    Siirtopyynnön epäonnistumisen syitä voivat olla seuraavat:
    • Siirrettävä tili on ensisijainen hintavertailupalvelun MCA‑tili.
    • Olet pyytänyt MCA-tilin sijoittamista toiseen MCA-tiliin.
    • Siirrettävä tili on kauppapaikan MCA-alatili.
    • Siirrettävän tilin vaihto on kesken toisella tilillä.
    • Hintavertailupalvelulla ei ole järjestelmänvalvojan pääsyoikeuksia MCA-tilille, jolle tili sijoitetaan.

Kun olet aloittanut tilin siirron, Kauppiaskeskus-tilisi järjestelmänvalvojat saavat ilmoituksen pyynnöstäsi ja he voivat hyväksyä tai hylätä sen Kauppiaskeskus-tilillään. Kun Kauppiaskeskus-tilin järjestelmänvalvoja on hyväksynyt siirron, tilin vanha hintavertailupalvelupalvelu saa ilmoituksen. Siirron voimaantulo kestää enintään 14 päivää. Lisäajan aikana kauppias voi perua päätöksensä ja päättää pitää vanhan hintavertailupalvelun käytössä. Huomaa, että vanha hintavertailupalvelu voi päättää luopua lisäajasta.

Näet tilin siirtopyyntöjen tilan CSS Centerin Raportit-osion Tilin siirto ‐raportista. Valmiit siirrot näkyvät Tilihistoria-raportissa.

Huom. Kauppiaskeskuksen käyttäjät pysyvät tilillä tilin siirron aikana. Jos alatili poistetaan usean asiakkaan tilistä, usean asiakkaan tilin käyttäjät eivät pääse kyseiselle alatilille. Jos alatilillä ei ole käyttäjiä, usean asiakkaan tilin järjestelmänvalvojat lisätään alatilille. Jos alatilillä ei ole järjestelmänvalvojia, mutta sillä on muita käyttäjiä, tilin siirto epäonnistuu.

Näin voit siirtää kauppiastilin hintavertailupalvelustasi

Jos kauppias päättää käyttää toista hintavertailupalvelua ja Kauppiaskeskuksen järjestelmänvalvoja hyväksyy hintavertailupalvelun siirtopyynnön, sinulle ilmoitetaan siirrosta. Siirto tapahtuu 14 päivän lisäajan kuluessa sen jälkeen, kun kauppias on hyväksynyt sen. Muistathan, että kauppias voi perua siirron lisäajan aikana, mutta sen jälkeen siirto on lopullinen. Voit halutessasi luopua 14 päivän lisäajasta tai lyhentää sitä kauppiaille, jotka poistuvat hintavertailupalvelustasi, CSS Centerin Yritystiedot‐sivulla.

Tilin siirron ilmoitukset ja vaiheet

Seuraavassa taulukossa kuvaillaan, millaisia ilmoituksia ja muutoksia liittyy tilin siirtämiseen hintavertailupalvelusta toiseen. (Huom. Yleinen palvelusopimus tarkoittaa pakollisia palveluilmoituksia, joita voidaan lähettää tilin käyttäjille.)

Tee näin Uuden hintavertailupalvelun järjestelmänvalvoja aloittaa siirron CSS Centerissä Järjestelmänvalvoja hyväksyy muutoksen Kauppiaskeskuksessa [Lisäaika] Tili siirretty uuteen hintavertailupalveluun
Kauppiaskeskus-tili Sähköposti lähetetty kaikille Kauppiaskeskus-tilin järjestelmänvalvojille Sähköposti lähetetty kaikille Kauppiaskeskus-tilin järjestelmänvalvojille Tili valmis siirtoon (Kauppiaskeskus-tilin järjestelmänvalvojalla mahdollisuus hylätä siirto) Sähköposti lähetetty kaikille Kauppiaskeskus-tilin järjestelmänvalvojille
Uusi hintavertailupalvelutili Kauppiaskeskus-tilin tila CSS Centerissä on "odottaa" Sähköposti lähetetty kaikille yleisessä palvelusopimuksessa mukana oleville hintavertailupalveluiden käyttäjille Kauppiaskeskus-tilin tila CSS Centerissä on "hyväksytty" Sähköposti lähetetty kaikille yleisessä palvelusopimuksessa mukana oleville hintavertailupalveluiden käyttäjille

Kauppiaskeskus-tilin tila CSS Centerissä on "valmis"

Kauppiaskeskus-tili näkyy Kauppiastilit- ja Tilihistoria-kohdissa

Nykyinen hintavertailupalvelutili   Sähköposti lähetetty kaikille yleisessä palvelusopimuksessa mukana oleville hintavertailupalveluiden käyttäjille   Sähköposti lähetetty kaikille yleisessä palvelusopimuksessa mukana oleville hintavertailupalveluiden käyttäjille Kauppiaskeskus-tili poistettu Kauppiastileistä ja näkyy Tilihistoriassa "poistettu"-tilassa