Logon lataaminen CSS Centeriin

Voit ladata Comparison Shopping Service Centeriin (CSS) hintavertailupalvelun verkkotunnuksen logon, joka näkyy Googlessa tuotteidesi yhteydessä. Jos lataat logon, se näkyy tietyissä Shopping-mainosten muodoissa hintavertailupalvelun nimen vieressä.

Tässä artikkelissa kerrotaan logojen lisäämiseen liittyvät vaiheet ja vaatimukset.

Näin se toimii

Lisättyä logoa käytetään tuotteidesi yhteydessä Googlessa, joten se näkyy eri kokoisilta ja eri resoluutioisilta näytöiltä.

Voit ladata vain neliönmuotoisen logon. Suosittelemme valitsemaan logon, joka on suunniteltu nähtäväksi pienessä mittakaavassa, kuten kuvakkeen tai sometilin logon. Neliön muotoisiin logoihin ei tarvitse liittää brändinimeä.

Lataa logo CSS Centeriin, jotta se näkyy Display-mainoksessasi.

Uuden logon lataaminen tai logon vaihtaminen

1. Kirjaudu CSS Center ‐tilille ja etsi sen hintavertailupalvelun verkkotunnus, jolle haluat ladata logon.
  2. Klikkaa Työkalut ja asetukset ‐valikkoa Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas] ja valitse Työkalut-osiosta Yritystiedot.
  3. Logon vaatimukset, kuvatiedoston enimmäiskoko ja logon mitat näkyvät sivun oikeassa reunassa. Jos logosi ei täytä vaatimuksia, lisäys epäonnistuu ja saat virheilmoituksen.
  4. Voit vetää ja pudottaa kuvatiedoston toisesta ikkunasta tai viedä hiiren kentän päälle ja ladata kuvatiedoston tietokoneeltasi klikkaamalla Lataa.

Logon tarkistaminen tai poistaminen

1. Kirjaudu CSS Center ‐tilillesi ja etsi sen hintavertailupalvelun verkkotunnus, jonka logon haluat tarkistaa tai poistaa.
  2. Klikkaa Työkalut ja asetukset ‐valikkoa Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas] ja valitse Työkalut-osiosta Yritystiedot.
  3. Vie hiiri logon päälle.
    • Tarkista klikkaamalla Tarkista.
    • Poista klikkaamalla Poista.

Kaikki äskettäin ladatut tai vaihdetut logot tarkastetaan CSS Centerissä manuaalisesti ja varmistetaan, että ne ovat laatu- ja muiden vaatimusten mukaisia. Kun logo on hyväksytty, uusi kuva korvaa brändäyksesi nykyisen logon.

Jos käytät kolmannen osapuolen alustaa, osa näistä ohjeista ei välttämättä koske sinua. Saat ohjeet ongelman ratkaisemiseen ja tarkastuksen pyytämiseen kolmannen osapuolen alustalta. Lue, miten voit saada tukea, jos käytät Googlen ulkopuolista alustaa.

Logovaatimukset

Näytöllä näkyvän logon on täytettävä alla mainitut vaatimukset. Kaikki ladatut kuvat tarkastetaan, ja ne näkyvät alustoilla vasta, kun CSS Centerin tiimi on hyväksynyt ne.

• Kuvatyyppi: Neliön muotoisen logon on oltava sellainen, että se on katseltavissa pienessä mittakaavassa, kuten mobiililaitteella. Suosittelemme, että käytät someen suunniteltua kuvaa tai kuvaketta.
    • Huom. Neliön muotoisiin logoihin ei tarvitse liittää kaupan nimeä.
  • Kuvasuhde: Neliön muotoisten logojen kuvasuhteen on oltava täsmälleen 1:1.
  • SVG- (suositus), PNG- tai tai WebP-tiedostotyyppi: Kuvien on oltava SVG-, PNG- tai WebP-muodossa. Suosittelemme ensisijaisesti SVG:tä, koska se on skaalattavissa useisiin eri kokoihin ilman laadun heikkenemistä. Jos lataat PNG- tai WebP-kuvan, kuvakoon on oltava vähintään 24 x 24 pikseliä ja enintään 84 x 84 pikseliä.
  • Tiedoston koko: Kuvatiedostojen sallittu enimmäiskoko on 5 Mt.

Esimerkkejä neliön muotoisista logoista

Laatu Esimerkki Konteksti

Punainen x-merkki

Huono

CSS Logo Kuvassa on liikaa tyhjää tilaa logon tärkeimmän elementin ympärillä. Toisin sanoen kuvassa on liikaa täytettä.

Suositukset-ominaisuus | Vihreä valintamerkki

Hyvä

CSS Center Logo

Kuvassa hyödynnetään hyvin kuvaketta, joka täyttää suurimman osan kuva-alueesta.

Punainen x-merkki

Huono

CSS Logo

Kuva on epäselvä ja huonosti luettavissa eri kokoisilla näytöillä.

Punainen x-merkki

Huono

CSS Logo

Kuva sisältää brändäyksen kannalta ylimääräistä tietoa (verkkosivusto ja yrityksen nimi). Kuvakkeen ylä- ja alapuolella näkyvä pienifonttinen teksti ei ole luettavissa pienemmillä näytöillä.

Logojen laatuongelmia

CSS Centeriin ladatun logon laatu ja vaatimustenmukaisuus tarkastetaan. Jos logo hylätään tai lataus ei onnistu, saatat joutua tekemään muutoksia kuvaan, jotta se vastaa vaatimuksia. Yleisiä laatuongelmia, jotka johtavat logon hylkäämiseen:

• Logo sisältää vesileiman.
  • Logo kuuluu toiselle kauppiaalle tai ei vastaa nykyistä brändäystä.
  • Logossa on tekstiä, joka ei ole luettavissa pienemmillä näytöillä.
  • Logo sisältää liikaa tyhjää eli negatiivista tilaa. Kuvassa ei saa olla ylimääräistä tyhjää tilaa, jotta logo täyttää mittavaatimukset.
  • Logon tyhjä tila tai tausta on muutettava läpinäkyväksi. Vaatimusta ei sovelleta kuviin, joiden värillinen tausta on osa logoa.
    • Huom. Jos logo sisältää kuvan läpinäkyvyyttä määrittäviä alfakanavia, ne eivät näy Googlessa.
  • Ladattujen logojen on oltava Shopping-mainosten käytäntöjen mukaisia. Käytäntöjen vastaiset logot poistetaan.

Jos logosi on hylätty, vie hiiri Hylätty-merkin päälle, niin näet virheilmoituksen. Korjaa ongelmat ja yritä sitten uudelleen.