Jatka siitä, mihin jäit

Tämä ominaisuus on saatavilla osana Google Workspacea.

Jatka siitä, mihin jäit ‑apukortin avulla voit helposti palata dokumentteihin, joiden parissa olet työskennellyt. Näet nopeasti Google Drive ‑dokumentit, joita olet äskettäin tarkastellut tai muokannut tai joita joku muu on kommentoinut.

1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Valitse Jatka siitä, mihin jäit ‑kortti.
  3. Jos kohteita on enemmän kuin kolme, voit näyttää kaikki kohteet klikkaamalla Näytä lisää.
  4. Avaa dokumentti Drivessa klikkaamalla kohdetta.
  5. Palaa etusivulle klikkaamalla Takaisin .