Apukorttien käyttäminen

Tämä ominaisuus on saatavilla osana Google Workspacea.

Apukorttien avulla näet räätälöityjä, oikea-aikaisia tietoja työpäivän mittaan. Tämä auttaa pitämään asiat järjestyksessä ja varautumaan kaikkeen. Kortit näytetään Google Cloud Searchin etusivulla viimeaikaisen toiminnan ja tulevien tapahtumien perusteella. Ne voivat liittyä esimerkiksi Google Kalenteriisi lisättyihin kokouksiin ja lähelläsi tehtävään työhön.

Apukorttien tarkastelu

1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Apukorttisi näkyvät etusivulla. Näet kaikki kortit selaamalla alas.

Vinkki: Voit palata hakutulossivulta etusivulle klikkaamalla sivun yläosassa Google Cloud Search.

Jos apukortteja ei näy, Kalenterissa ei ole kokouksia tälle päivälle tai et ole työskennellyt Google Drivessa viime aikoina.

Työpäivän järjestely apukorttien avulla

Kortit muuttuvat viimeaikaisen toiminnan ja tulevien tapahtumien perusteella. Näin saat räätälöityjä tietoja juuri oikealla hetkellä. Esimerkkejä:

• Näet tämänhetkistä kokousta tai päivän seuraavaa kokousta koskevan kortin.
  • Jatka siitä, mihin jäit ‑kortin kohteet muuttuvat päivän aikana, kun työskentelet dokumenttien parissa.
Jatka siitä, mihin jäit

Näet Google Drive ‑dokumentit, joita olet äskettäin tarkastellut tai muokannut tai joita joku muu on kommentoinut. Lisätietoja

Valmistaudu päivän kokouksiin

Saat kokouskortin, joka perustuu Kalenterissa oleviin päivän kokouksiin. Kortin muoto vaihtelee riippuen siitä, milloin tarkastelet sitä suhteessa kokouksen alkamisaikaan. Lisätietoja