Chromecast Built-In on nyt Google Cast. Lue lisää.

Tämä on Google Cast (aiemmin Chromecast Built-In)

Google Cast (aiemmin Chromecast Built-In) tarjoaa katselu- ja audiokokemuksia monilla näytöillä ja kaiuttimilla.

Voit aloittaa striimauksen helposti painamalla painiketta valitsemassasi sovelluksessa. Katso suosikkisisältöäsi televisiosta samalla kun vaihdat toiseen sovellukseen. Kuuntele musiikkia ja vastaa samaan aikaan puheluun tai tekstiviestiin keskeyttämättä kaiuttimista kuuluvaa musiikkia.

Kun käytät Castia, puhelin toimii henkilökohtaisena kaukosäätimenäsi, jonka avulla voit selata, toistaa, keskeyttää sisältöä ja tehdä soittolistoja.

Castilla voit striimata sisältöä televisioon tai kaiuttimiin Android-tableteista ja ‑älypuhelimista, iPhoneista, iPadeista, Maceistä, Windows-tietokoneista ja Chromebookeista.

Tuetut laitteet

Lisätietoa Google Castista