Chromecast Built-In on nyt Google Cast. Lue lisää.

Suojatun verkon käyttäminen Chromecastin kanssa

Suosittelemme käyttämään Chromecastin kanssa suojattua verkkoa.

Suojatun verkon käyttäminen on hyvä yleinen turvatoimi. Tämän lisäksi suojattu verkko estää muita muodostamasta yhteyttä Wi-Fi-verkkoosi ilman lupaasi ja suoratoistamasta sisältöä televisiossasi. Ole erityisen varovainen, jos käytät internetiä tuntemattoman verkon kautta. Lue lisätietoja langattoman reitittimesi ja Wi-Fi-verkkosi suojaamisesta täältä.