Personverninnstillinger for Chromecast

Googles personvernregler forklarer hvordan vi behandler personopplysninger når du bruker Googles produkter og tjenester, inkludert Chromecast-kompatible enheter som Chromecast Audio. I denne artikkelen finner du mer informasjon om personverninnstillingene som er tilgjengelige for Chromecast-brukere.

Bruksdata og programstopprapporter for Cast

Google kan samle inn systemaktivitet, programstopprapporter og bruksdata (detaljer om hvordan du bruker castfunksjonaliteten på Cast-enheten din, deriblant appene og domenene du caster).

Du kan velge om Google skal kunne samle inn programstopprapporter og bruksdata, via en enhetsinnstilling. Den er slått på som standard.

• For Chromecast Audio kan du administrere denne innstillingen via menyen for enhetsinnstillinger i konfigureringsappen for Google Home.
  • For Android-TV-er kan du administrere denne innstillingen via Chromecast-innstillingene i innstillingsmenyen for Android-TV-en.
  • For lydenheter med Chromecast innebygd kan du administrere denne innstillingen via innstillingene i verktøyappen for enheten.

Tilbakestill enheten til fabrikkstandard

Fra Google Home-appen

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  etterfulgt av Mer More menu etterfulgt avTilbakestill til fabrikkstandard etterfulgt av Tilbakestill til fabrikkstandard.

Fra Chromecast Audio-enheten

Mens Chromecast Audio er plugget i, holder du inne knappen på siden av Chromecast Audio-enheten. LED-lampen begynner å blinke oransje. Når LED-lampen blir hvit, slipper du knappen. Sekvensen som starter Chromecast Audio-enheten på nytt, begynner.

Cast fra apper og nettsteder

Når du caster innhold til enheter med Chromecast innebygd, har appen eller nettstedet du bruker, egne metoder og retningslinjer for loggføring når det gjelder brukerdata. Det kan bli sendt en unik identifikator for enheten med Chromecast innebygd til operatøren av appen eller nettstedet, for digital rettighetsadministrasjon («DRM»). For å finne ut mer, se personvernreglene for appene eller nettstedene du bruker.