Plugg i Chromecast Audio

Du kan koble Chromecast Audio til høyttalerne dine med noen få enkle trinn:

• A: Koble USB-strømkabelen til Chromecast Audio-enheten. Så kobler du den andre enden til den medfølgende strømforsyningen.
  • B: Plugg lydkabelen i Chromecast Audio-enheten.
  • C: Plugg den andre enden av lydkabelen i en ledig standard 3,5 mm-port. Merk: Du kan også bruke høyttalersystemer med RCA-inngang og optisk digital inngang, men de nødvendige kablene selges separat.
  • D: Koble den medfølgende strømforsyningen til et ledig strømuttak.

Det er viktig at du bruker kablene og adapterne som følger med i Chromecast Audio-esken.

Når Chromecast Audio-enheten er koblet til, slår du på høyttaleren og velger signalkilden enheten er koblet til. Når du hører musikken, justerer du høyttalervolumet til et behagelig nivå.