Göra flera saker samtidigt med Chromecast

Det har aldrig varit enklare att hålla kontakten med vänner när du tittar på tv-program eller filmer som du gillar. Med Chromecast kan du skicka sms och twittra medan du kollar på dina favoritscener utan att avbryta det som castas på tv:n.

Med Chromecast kan du göra flera saker samtidigt och fortsätta använda din laptop, surfplatta eller mobila enhet samtidigt som du castar videor eller castar en flik från webbläsaren Chrome. När du börjar casta kan du använda enheten och öppna andra appar, kolla e-posten och sociala medier, skapa spellistor på YouTube och till och med skicka sms.

Du kan dessutom använda enheten som en fjärrkontroll för att stoppa uppspelningen, pausa eller spola framåt och bakåt.