Avanserte lydinnstillinger for Chromecast med Google TV

Tilpass lydformatet

For å tilpasse lydformatet på Chromecast med Google TV (HD) eller Chromecast med Google TV (4K), juster de avanserte lydinnstillingene:

1. Slå på Chromecasten og så velg profilen din øverst til høyre på TV-skjermen og så Innstillinger .
  2. Velg Skjerm og lydog så Avanserte lydinnstillingerog så Valg av surround-lydformatog så Manuelt.
  3. I delen «Støttede formater» velger du formatet du vil bruke.

Styr volumet med stemmen, telefonen eller en smartskjerm

Du kan konfigurere Chromecast Voice Remote slik at den styrer volumet på Chromecasten i stedet for på TV-en, mottakeren eller lydplanken. Hvis du velger dette alternativet, kan du styre volumet på følgende måter:

• Stemmestyring på høyttalere og smartskjermer
  • Telefon eller nettbrett med Google-assistenten eller Google Home-appen
  • Styring via berøringsskjermen på en smartskjerm
  • Volumknappen på Voice Remote

Viktig: Du kan få uventede resultater ved avvik mellom voluminnstillingene til Chromecasten og voluminnstillingene til TV-en, mottakeren eller lydplanken. Hvis du for eksempel kutter lyden på TV-en med fjernkontrollen som fulgte med den, og deretter prøver å endre volumet med stemmen, forblir lyden på TV-en kuttet.

1. For å starte konfigureringen, velg profilen din øverst til høyre på TV-skjermen og så Innstillinger .
  2. Velg Fjernkontroller og tilbehør og så Konfigurer fjernkontrollknapper og så Volumkontroll og så Chromecast.