Felsöka Chromecast-parkopplingsfel

När Chromecast med Google TV (HD) eller Chromecast med Google TV (4K) försöker parkoppla med Chromecast Voice Remote söker enheten aktivt efter Bluetooth-enheter som kan parkopplas. Efter ett tag slutar Chromecast att söka om fjärrkontrollen inte parkopplas. Då måste du starta om Chromecast-enheten.

När Chromecast slutar söka efter Bluetooth-enheter spelas ljudsignalen för omstart upp.

Du kan starta om Chromecast genom att dra ut strömkabeln från Chromecast följt av vänta i tre sekunder följt av anslut kabeln till Chromecast igen. De här anvisningarna visas på tv:n: