Feilsøk skjermbildet for Chromecast-sammenkoblingsfeil

Når Chromecast med Google TV (HD) eller Chromecast med Google TV (4K) prøver å koble seg til Chromecast Voice Remote, skanner den aktivt etter Bluetooth-enheter den kan sammenkobles med. Hvis fjernkontrollen ikke sammenkobles, slutter Chromecasten etter hvert å skanne, og da må du starte den på nytt.

Når Chromecasten slutter å skanne etter Bluetooth-enheter, spiller den av «omstart kreves»-lydeffekten.

For å starte Chromecasten på nytt, koble strømkabelen fra Chromecasten og så vent i tre sekunder og så sett kabelen inn i Chromecasten igjen. TV-en viser disse instruksjonene visuelt: