Näytöllä varoitus riittämättömästä virrasta tai "g.co/cast/power"

Television näytöllä näkyy varoitus riittämättömästä virrasta tai linkki "g.co/cast/power", Chromecast with Google TV ei saa tarpeeksi virtaa toimiakseen kunnolla. Alla on ohjeita ongelman ratkaisemiseksi:

1. Varmista, että Chromecast with Google TV on liitetty sen mukana tulleeseen virta-adapteriin. Jos se on liitetty television USB-porttiin tai toiseen adapteriin, se ei ehkä saa tarpeeksi virtaa.
  2. Varmista, että virta-adapteri on liitetty luotettavaan pistorasiaan.
  3. Tarkista, että myös Chromecastin mukana tuli johto. Jos käytät eri johtoa, sitä ei välttämättä tueta.
  4. Varmista, että johto on liitetty kunnolla sekä adapteriin että Chromecastiin.
  5. Liitä johto uudelleen sekä adapteriin että Chromecastiin:
    1. Irrota johto Chromecastista ja adapterista And then odota viisi sekuntia.
    2. Liitä johto ensin adapteriin And then liitä se Chromecastiin.
  6. Tarkista, että Chromecastin ja virta-adapterin välissä ei ole C-tyypin USB-hubeja tai ‑kytkimiä. Ne voivat vaikuttaa virtaominaisuuksiin tai virranjakelun yhteensopivuuteen.