Godkend dit barns apps og udvidelser på Chromebook

Forældre kan godkende deres barns Google Play Butik- og Chrome Webshop-apps eller -udvidelser på en personlig Chromebook for en personlig Google-konto, der tilhører barnet og administreres med Family Link.

Du skal have følgende

Sådan godkender du dit barns apps og udvidelser:

Aktivér tilladelser for websites, apps og udvidelser

1. Gå til g.co/yourfamily på forælderens Family Link-konto.
  2. Vælg kontoen med rollen "Har forældrestyret konto" eller barnets konto.
  3. Vælg Styringselementer og derefter Indholdsbegrænsninger og derefter Google Chrome.
  4. Vælg Avancerede indstillinger.
  5. Aktivér tilladelser for websites, apps og udvidelser.

Sådan kan et barn tilføje en Android-app

1. Åbn appen Play Butik Google Play.
  2. Vælg Apps til venstre.
  3. Gennemse eller søg efter den app, du vil tilføje.
  4. Når du har fundet den Android-app, du vil tilføje, skal du vælge Installer.
  5. Vælg, hvordan du vil have din forælders godkendelse:
    • Hvis du vil sende en anmodning om godkendelse til din forælder, skal du vælge Spørg i en meddelelse. Din forælder skal godkende anmodningen via Family Link-appen Family Link.
    • Hvis du vil have din forælder til at godkende appen personligt, skal du vælge Spørg ansigt til ansigt. Din forælder skal angive sin adgangskode på din enhed.

Fjern en Android-app

Det kræver ikke tilladelse fra en forælder at fjerne en Android-app på en Chromebook. Det kræver imidlertid tilladelse fra en forælder at tilføje en Android-app igen.

1. I hjørnet af skærmen skal du vælge Appliste og derefter den opadvendte pil .
  2. Højreklik på den app, du vil fjerne.
  3. Vælg Afinstaller eller Fjern fra Chrome.
  4. Vælg Afinstaller.

Sådan kan et barn tilføje en Chrome-app eller -udvidelse

1. Åbn Chrome Webshop på en personlig Chromebook.
  2. Vælg Apps eller Udvidelser til venstre.
  3. Gennemse eller søg efter det, du vil tilføje.
  4. Når du har fundet den Chrome-app eller -udvidelse, du vil tilføje, skal du vælge Føj til Chrome.
  5. Hvis du tilføjer en app eller udvidelse:
    • Gennemgå de typer data, som udvidelsen kan få adgang til.
    • Vælg Spørg en forælder.
  6. Vælg din forælders konto.
  7. Din forælder skal angive sin adgangskode og vælge Godkend.
  8. Du kan se dine Chrome-apps på applisten og dine udvidelser i Chrome som knapper på værktøjslinjen.

Fjern en Chrome-app eller -udvidelse

Det kræver ikke tilladelse fra en forælder at fjerne en Chrome-app eller -udvidelse på en Chromebook. Det kræver imidlertid tilladelse fra en forælder at tilføje en Chrome-app eller -udvidelse igen.

1. Åbn Chrome.
  2. Vælg Mere og derefter Flere værktøjer og derefter Udvidelser.
  3. Vælg Fjern ud for den Chrome-udvidelse eller -app, du vil fjerne.
  4. Vælg Fjern for at bekræfte.