Google Assistantin määritys Chromebookille

Voit ottaa Google Assistantin käyttöön useimmilla Chromebookeilla. Jos Chromebook on koulun tai yrityksen hallinnoima, Assistant ei välttämättä ole käytettävissä. Tarkista, onko Chromebookisi hallinnoitu.

Google Assistantin käyttöönotto

1. Valitse kellonaika oikeasta alareunasta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse vasemmalta Haku ja Assistant.
  4. Valitse Haku ja Assistant ‑kohdasta Google Assistant.
  5. Laita Google Assistant päälle.
  6. Jos haluat käyttää Assistantia puhumalla, laita Ok Google päälle.

Äänen opettaminen Google Assistantille

Tärkeää:

• Ok Google ei ole saatavilla koulujen Chromebookeilla. Lue lisää hallinnoiduista Chromebookeista
  • Family Link ‑käyttäjät: Jos vanhempi hylkää Voice Match ‑rekisteröinnin käyttöönoton aikana, Voice Match ‑rekisteröinnin vaihtoehto himmentyy asetuksissa. Jos vanhempi haluaa laittaa Voice Matchin päälle, hänen pitää nollata laite ja valita se Voice Match ‑rekisteröinnin aikana.
  1. Varmista, että Ok Google on päällä.
  2. Valitse kellonaika Chromebookilta.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse vasemmalta Haku ja Assistant.
  5. Valitse Haku ja Assistant ‑kohdasta Google Assistant.
  6. Valitse Ok Google ‑kohdan alta Voice Matchin vierestä Opeta uudelleen.
  7. Seuraa ohjeita näytöllä.

Google Assistantin laittaminen pois päältä

1. Valitse kellonaika oikeasta alareunasta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse vasemmalta Haku ja Assistant.
  4. Valitse Haku ja Assistant ‑kohdasta Google Assistant.
  5. Laita Google Assistant pois päältä.