Chromebookin päivitysaikataulun tarkistaminen

Chromebookit, Chromebaset ja Chromeboxit huolehtivat päivityksistä automaattisesti niin, että laitteella on uusimmat ohjelmistot ja turvaominaisuudet. Näin tarkistat päivitysaikataulun:

1. Valitse oikeasta alareunasta kellonaika ja sitten Asetukset .
  2. Valitse vasemmasta alareunasta Tietoa ChromeOS:tä.
  3. Valitse Lisätietoja.
  4. Päivitysaikataulu-kohdasta näet, milloin Chromebookille tehdään viimeinen päivitys.

Ilmoitus viimeisestä ohjelmistopäivityksestä

Jos saat ilmoituksen viimeisestä ohjelmistopäivityksestä, laitteesi ei enää saa ChromeOS:n tai selaimen päivityksiä. Päivityksiin kuuluvat esimerkiksi nämä:

• Chromebookin tietoturvapäivitykset, virheenkorjaukset ja uudet ominaisuudet. Vanhat ominaisuudet saattavat lakata toimimasta.
  • Tuki tietyille sovelluksille, jotka edellyttävät tiettyjä ChromeOS:n tai selaimen versioita.

Automaattisten päivitysten käytäntö

• Chromebookit saavat automaattisia päivityksiä 10 vuotta.*
  • Automaattiset päivitykset pitävät Chromebookin ajan tasalla pidempään parantaen turvallisuutta ja vakautta.
  • Varmistaakseen, että Chromebook pysyy yhteensopivana päivitysten kanssa, Google tekee yhteistyötä kaikkien Chromebookin komponenttien valmistajien kanssa.
  • Vaikka Chromebookisi ei enää saisi automaattisia päivityksiä, siihen sisältyy vahvistettu käynnistys. Jos järjestelmää peukaloidaan, se korjaa itsensä.
  • Voit tarkistaa, miten kauan laitteet saavat automaattisia päivityksiä.

Tärkeää: Myynnistä poistumispäivä on laitemallin valmistajan päätettävissä, eikä se liity Google-päivitysten päättymispäivään.

* Joitain ominaisuuksia ja palveluita ei välttämättä tueta ennen vuotta 2021 valmistetuilla laitteilla, jotka saavat päivityksiä pidempään. Lue lisää pidempään jatkuvien päivitysten tuesta.