Chromebookin näytön värin muuttaminen

Voit muuttaa Chromebookin näytön värejä, jotta sen katselu heikossa valaistuksessa helpottuu. Punaiset sävyt on helpompi nähdä pimeällä ja voivat auttaa sinua nukahtamaan.

Yövalon avulla voit valita oman väriasetuksen ja muuttaa sen aikataulua. Tummalla tilalla voit vaihtaa Chromen visuaalisen ilmeen tummempiin esiasetuksiin.

Näytön värin manuaalinen muuttaminen halutessasi

1. Avaa Pika-asetukset valitsemalla kellonaika oikeasta alareunasta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Laite-osiosta Näytöt.
  4. Aseta Yövalo-kohdassa Yövalo päälle.
  5. Säädä värejä Värilämpötila-kohdasta.

Näytön värin automaattinen muuttuminen yöllä

1. Valitse kellonaika oikeasta alareunasta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Laite-osiosta Näytöt.
  4. Laita Yövalo-kohdasta Yövalo päälle.
  5. Valitse Aikataulu-osiosta, milloin näytön väri muuttuu:
    • Oma aika: Lisää alkamis- ja päättymisaika.
    • Auringonlaskusta sen nousuun: Yövalo alkaa ja päättyy nykyisen sijaintisi ajan mukaisesti.
    • Pois päältä: Yötila ei käynnisty automaattisesti, kun valitset Ei koskaan.

Vinkki: Poista yövalo käytöstä nopeasti valitsemalla oikeasta alareunasta kellonaika ja sitten Yövalo .

Tumman tilan laittaminen päälle

1. Klikkaa työpöytää kakkospainikkeella ja valitse Aseta taustakuva ja tyyli.
  2. Valitse Teema.
  3. Laita tumma tila päälle valitsemalla alaosasta Tumma.
    • Jos haluat, että vaalea ja tumma tila vaihtuvat ajoitetusti, valitse Automaattinen.