La flere brukere være pålogget samtidig

Hvis du har lagt til mer enn én Google-konto på Chromebooken din, kan du

• bytte mellom kontoer uten å logge av og på igjen
  • flytte vinduer mellom kontoer

logge på andre brukere

Før du kan logge på en annen bruker, må du sjekke at du har lagt til den andre brukeren på Chromebooken. Deretter følger du disse trinnene:

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  3. Velg e-postadressen for Google-kontoen din.
  4. Velg Logg på en annen bruker.
  5. Nå ser du en påminnelse om at denne funksjonen bare må brukes med folk du stoler på. Velg OK.
  6. Velg en bruker, og skriv inn brukerens passord. Du kan legge til opptil 5 brukere.

Merk: Hvis du bruker Chromebooken din på skolen eller jobben, er det mulig du ikke kan velge fra alle de tilgjengelige brukerne.

Bytt mellom kontoer som er logget på

Når du har lagt til flere brukere, kan du bytte mellom dem. Sånn gjør du det:

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  3. Klikk på brukeren du vil bytte til.

Alle aktive brukere deler noen innstillinger, for eksempel nettverk. Andre innstillinger, for eksempel profilbilder og bokmerker, er spesifikke for hver bruker.

Merk: Google Play-butikken og eventuelle nedlastede Android-apper er bare tilgjengelige for kontoen som logget på først. Hvis du vil bruke dem med en annen konto, må du først logge av alle kontoene og så logge på med den kontoen du vil bruke.

Flytt vinduer mellom brukere

Du kan flytte vinduer mellom Google-kontoene som er logget på. Sånn gjør du det:

1. Sørg for at du er logget på to kontoer samtidig.
  2. Høyreklikk øverst på vinduet du vil flytte. Ikke velg noen fane.
  3. Velg Flytt vindu til.
  4. Velg kontoen du vil flytte vinduet til.

Logg av kontoer

Hvis flere Google-kontoer er logget på Chromebooken din, kan du ikke logge av én etter én. Alle kontoene må logges av samtidig.

1. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  2. Velg Logg av alle.

Merk: Hvis du er Chromebook-administrator i organisasjonen din, kan du administrere tilgangen til multipålogging.