Nulstil din Chromebook-hardware

Du er muligvis nødt til at nulstille din Chromebook-hardware, dvs. udføre en fuldstændig nulstilling (hard reset), for at løse visse problemer med din Chromebook.

Du bør ikke udføre fuldstændig nulstilling (hard reset), før du har prøvet andre løsninger på problemet. Denne handling genstarter din Chromebook-hardware (f.eks. dit tastatur og din touchpad) og kan slette visse filer i din Downloads-mappe.

Fuldstændig nulstilling (hard reset) af din Chromebook

Følgende vejledning gælder for de fleste Chromebooks:

1. Sluk din Chromebook.
  2. Hold knappen Opdater nede, og tryk på afbryderknappen .
  3. Når din Chromebook starter op, slipper du knappen Opdater .

Tip!

• Du kan også holde knapperne Tilbage + Opdater + afbryderknappen nede i mindst 10 sekunder.
  • På tablets: Hold knappen Lydstyrke op og afbryderknappen nede i mindst 10 sekunder, og slip dem derefter.

Andre metoder til at udføre en fuldstændig nulstilling (hard reset)

På nogle Chromebooks nulstiller du hardwaren ved at trykke på en særlig nulstillingsknap, tage strømkablet ud eller ved at tage batteriet ud og sætte det i igen. Hvis din enhed er på denne liste, skal du følge vejledningen for at nulstille dens hardware.

Acer Chromebox, ASUS Chromebox, LG Chromebase og Samsung Chromebox
  1. Sluk din Chromebox eller Chromebase.
  2. Fjern strømkablet, og tilslut det derefter igen.
Acer AC700 og Cr-48
  1. Sluk din Chromebook.
  2. Fjern batteriet, og sæt det derefter i igen.
  3. Tænd din Chromebook.
Asus Chromebit
  1. Sluk din Chromebit.
  2. Fjern strømforsyningen, og vent nogle sekunder.
  3. Tilslut strømforsyningen igen.
  4. Tænd din Chromebit.
Lenovo Thinkpad X131e
  1. Sluk din Chromebook.
  2. Fjern strømforsyningen.
  3. Fjern batteriet, og sæt det derefter i igen.
  4. Tilslut strømforsyningen igen.
  5. Tænd din Chromebook.
Samsung Chromebook 5-serien
  1. Sluk din Chromebook.
  2. Fjern strømforsyningen.
  3. Brug en papirclips eller lignende til at trykke ind i hullet, som vist på billedet nedenfor.
  4. Hold papirclipsen inde, mens du tilslutter strømforsyningen igen.
  5. Tænd din Chromebook.

Placering af nulstillingsknap på Samsung Series 5 Chromebook

Samsung Chromebook 5-serie 550
  1. Sluk din Chromebook.
  2. Fjern strømforsyningen.
  3. Brug en papirclips eller lignende til at trykke ind i hullet, som vist på billedet nedenfor.
  4. Hold papirclipsen inde, mens du tilslutter strømforsyningen igen.
  5. Tænd din Chromebook.

Placering af nulstillingsknap på Samsung Series 5 550 Chromebook

Løs problemer med en tom skærm

Selv efter du har prøvet vejledningen til fuldstændig nulstilling, kan du prøve at omgå nøglesekvensen for omgåelse af verificering, hvis din skærm viser en tom skærm.

Vigtigt!

• Administratoren kan blokere omgåelsesnøglesekvensen.
  • Brug dette, hvis din enhed har en helt tom skærm.
  • Hvis omgåelsesnøglesekvensen genstarter din enhed, sker følgende:
    • Brugerdata slettes.
    • Enheden har en usikker version af firmwaren.
    • Enheden genstarter automatisk efter 15 minutter.

Sådan omgår du bekræftelsesnøglens rækkefølge:

1. Hold fingeren på afbryderknappen .
  2. Tryk to gange på Opdater .
  3. Slip afbryderknappen .
  4. Hold fingeren på afbryderknappen .
  5. Tryk to gange på Opdater .
  6. Slip afbryderknappen .

Få yderligere hjælp

Hvis ingen af disse trin løser problemet, skal du gendanne fabriksindstillingerne på din Chromebook.