Verizon Wirelessin siirtäminen toiselle tilille

Jos Verizon Wireless -verkko on jo aktivoitu Chromebookissasi, sinun tulee peruuttaa nykyinen Verizon Wireless -tili ja nollata modeemi, ennen kuin voit yhdistää sen uuteen tiliin.

Vaihe 1: Peruuta Verizon Wireless ‑tili

1. Valitse kellonaika oikeasta alakulmasta.
  2. Valitse Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Verkko-osiosta Mobiilitiedonsiirto.
  4. Valitse yläreunasta Näytä tili.
  5. Kirjaudu Verizon Wireless ‑tilillesi.
  6. Peruuta Verizon Wireless ‑tilisi seuraamalla ohjeita.

Jos Verizon Wireless ‑tilin peruuttamisessa on ongelmia, soita Verizonin numeroon 1 800 786 8419 ja pyydä tukihenkilöä

• peruuttamaan tilisi
  • poistamaan modeemisi yhteyden käytöstä.

Tavoitat oikean tukitiimin painamalla puhelimen näppäimistöltä # ja valitsemalla vaihtoehdon 2. Sinun täytyy vastata turvakysymykseesi ja antaa tilisi suojauskoodi, jonka määritit aktivoidessasi Verizon Wireless ‑tilisi.

Vaihe 2: Nollaa modeemi

Tärkeää: Soita Verizonille ja pyydä tukihenkilöä poistamaan modeemisi yhteys käytöstä ennen seuraavia vaiheita.

1. Avaa terminaali-ikkuna painamalla Ctrl + Alt + T.
  2. Syötä seuraava komento: modem factory-reset.
  3. Kun oletuskehote tulee näkyviin, näet ilmoituksen SPC 000000. Syötä seuraava komento: 000000.
  4. Näkyviin tulee vahvistusviesti. Vahvista toiminto komennolla y.
  5. Poistu terminaali-ikkunasta syöttämällä komento exit.
  6. Käynnistä Chromebook uudelleen.

Jos saat viestin prosessin aikakatkaisusta, aloita alusta ja yritä uudelleen.

Vaihe 3: Aktivoi Verizon Wireless -verkko uudelleen

Voit nyt luoda uuden tilin ja aktivoida Verizon Wirelessin. Katso lisätietoja Verizon Wirelessin aktivoinnista Chromebookilla.