Musiikin kuuntelu Chromebookilla

Voit toistaa musiikkitiedostoja ja videoita Chromebookilla tai verkossa.

Tallennettujen musiikkitiedostojen kuuntelu

1. Kirjaudu Chromebookiin.
  2. Valitse näytön kulmasta Käynnistysohjelma .
  3. Avaa Tiedostot .
  4. Etsi musiikkitiedostot.
  5. Valitse vähintään yksi musiikkitiedosto ja klikkaa Avaa. Musiikkitiedostot näkyvät soittolistana Gallery-sovelluksessa.

Musiikin keskeyttäminen, toistaminen ja ohittaminen pika-asetuksilla

Jos kuuntelet kappaleen verkosta tai musiikkisovelluksesta (esim. YouTube Music), voit keskeyttää, toistaa ja ohittaa kappaleita käyttämällä pika-asetuksia.
  1. Valitse näytön oikeasta alalaidasta aika.
  2. Voit keskeyttää, toistaa tai ohittaa kappaleita käyttämällä valikon säätimiä.
Vinkki: Jos haluat käyttää säätimiä nopeasti, kiinnitä tämä ominaisuus. Kun se on kiinnitetty, voit avata säätimet valitsemalla musiikkikuvakkeen.

YouTube Music – käytön aloittaminen

1. Valitse näytön vasemmasta alareunasta Käynnistysohjelma .
  2. Valitse YouTube Music ‑sovellus YouTube Music ‑logo.
Vinkki: Jos YouTube Music ‑sovellusta ei näy, lataa se Google Play Kaupasta.

Musiikin kuuntelu verkossa