Päivämäärän ja ajan asettaminen ja kalenterin etsiminen

Chromebook asettaa kellonajan automaattisesti, kun olet yhteydessä verkkoon.

Päivämäärä- ja aika-asetusten muuttaminen

1. Kirjaudu Chromebookille.
  2. Valitse kellonaika oikeasta alakulmasta.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Järjestelmäasetukset-kohdassa:
    • Aseta aikavyöhyke manuaalisesti valitsemalla Aikavyöhyke ja sitten Valitse luettelosta ja sitten alanuoli .
    • Vaihda 24 tunnin kelloon ottamalla Käytä 24 tunnin kelloa ‑asetus käyttöön.
    • Valinnainen: Jos haluat parantaa tarkkuutta tai käytät virtuaalista yksityisverkkoa, voit antaa Chromebookin käyttää Wi-Fi- tai dataverkkoa sijainnin paikantamiseen. Valitse Aikavyöhyke ja sitten Aseta automaattisesti ja sitten alanuoli ja sitten Käytä Wi-Fi- ja mobiiliverkkoja sijainnin määrittämiseen​.

Kalenterin etsiminen

1. Kirjaudu Chromebookille.
  2. Avaa kalenteri valitsemalla päivämäärä oikeasta alareunasta.
Vinkki: Chromebookin kalenterin kautta voit
  • katsoa tulevat tapahtumat
  • liittyä digitaaliseen kokoukseen.

Näin Chromebook paikantaa sijaintisi

Chromebook määrittää arvioidun sijaintisi IP-osoitteen perusteella. Chromebook lähettää tämän tiedon Googlen sijaintipalveluille arvioidakseen aikavyöhykkeen. Jos otat Käytä Wi-Fi- ja mobiiliverkkoja sijainnin määrittämiseen ‑asetuksen käyttöön, Chromebook lähettää myös tietoja lähellä olevista Wi-Fi- tai tietoverkoista (jos Chromebookisi käytettävissä on mobiilidatayhteys). Näiden tietojen avulla Chromebook voi paikantaa sijaintisi vielä tarkemmin.