Chromebookin IMEI-koodin yhdistäminen

Jos Chromebookilla on datapaketti, voit muodostaa yhteyden mobiilidatalla. Laitteellasi on International Mobile Equipment Identity (IMEI) ‑koodi, joka on laitteen yksilöllinen tunnus.

Chromebookin IMEI-koodin etsiminen mobiilidatasivulta

Tärkeää: Chromebookilla on oltava datapaketti, jotta saat pääsyn mobiilidatasivulle.

1. Kirjaudu Chromebookiin, jos et ole jo kirjautuneena.
  2. Valitse oikeasta alareunasta aika tai paina Alt + Vaihto + s.
  3. Valitse Asetukset
  4. Etsi "Verkko"-osiosta "Mobiilidata"-kohta.
  5. Valitse oikea nuoli ja sitten Lisää ja sitten Laitteen verkkotiedot.
  6. Etsi IMEI-koodi alaosasta.