Suojattuihin verkkoihin yhdistäminen Passpoint-profiililla

Passpoint-profiililla Chromebook etsii yhteensopivat ja suojatut Wi-Fi-verkot automaattisesti ja muodostaa yhteyden. Passpoint-profiili ladataan ja asennetaan Android-sovelluksen kautta. Näin voit muodostaa yhteyden ilman, että sinun tarvitsee valita verkkoa tai lisätä kirjautumistietoja manuaalisesti.

Yhteyden muodostaminen Passpointiin

Tärkeää:
  • Passpoint-tilausta voi käyttää yhdellä ChromeOS-laitteella. Sitä ei synkronoida kaikille tilin laitteille.
  • Passpoint-tilaukset ovat saatavilla tiettyjen Android-sovellusten kautta. Nämä sovellukset pyytävät lupaa asentaa Wi-Fi-verkkoja laitteelle.

Näin muodostat yhteyden Passpoint-verkkoon:

1. Lataa ja asenna Android-sovellus.
  2. Kun sovellus pyytää lupaa asentaa uuden Wi-Fi-verkon, valitse Salli.
    • Kun käyttöönotto on valmis, laite muodostaa yhteyden soveltuviin verkkoihin automaattisesti.

Vinkki: Jos haluat poistaa kirjautumistiedot ja kaikki niillä automaattisesti löydetyt Wi-Fi-verkot, poista sovellus tai unohda haluamasi automaattisesti löydetty verkko asetuksissa.