Peliominaisuuksien käyttäminen Chromebookilla

Joillakin Chromebookeilla voit parantaa pelikokemustasi peliominaisuuksien avulla.

Tärkeää: Alla olevat ominaisuudet koskevat vain näitä Chromebook-laitteita:

• Acer Chromebook 516 GE
  • ASUS Chromebook Vibe CX55 Flip
    • ASUS CX55 Flip ei tue RGB-näppäimistöä.
  • Lenovo Ideapad Gaming Chromebook

Pelien etsiminen ja lataaminen käynnistysohjelmalla

1. Valitse näytön kulmasta Käynnistysohjelma .
  2. Kirjoita pelin nimi tai avainsana yläreunan hakukenttään.
    • Jos olet jo ladannut pelin, valitse se pelaamista varten.
    • Jos et ole ladannut peliä, voit ostaa sen muiden pelipalveluiden, esim. Play Kaupan ja GeForce NOW'n, kautta.
  3. Jos haluat ostaa pelin, seuraa ohjeita näytöllä.

RGB-näppäimistön värin muuttaminen

Voit tehdä pelikokemuksesta näköisesi valitsemalla värit näppäimistön taustavaloille.

Näppäimistön taustavalo

1. Valitse kellonaika oikeasta alareunasta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Taustakuva ja tyyli ‐kohdasta Aseta taustakuva ja tyyli.
  4. Valitse oma väri kohdasta "Näppäimistön taustavalo".
    • Vinkki: Näppäimistön oletusväri perustuu nykyiseen taustakuvaan.

Lisää pelejä ja tarjouksia

Täältä löydät pelejä ja tarjouksia sekä lisätietoa ChromeOS:ssä pelaamisesta.